Fredag 19/7-2019 19:53

DAG: Jaha till natt igen och jag somnade redan till tio tiden igår men sov sedan inte länge innan jag vaknade igen. Klockan två vaknade jag igen men var rätt trött och somnade om igen. Sedan sov jag fram till 6 tiden jag kom ur sängen till 7 fick i mig frukosten och så tänkte jag om jag somnar till tio och sover till sex så sover jag 8 timmar ja jag sover inte hela åtta timmar i sträck men ändå då kan jag gå upp till sju och gå gång med romanen. Jag gjorde inte detta idag för det var första dagen skall sova ett par dagar innan jag gör det. Så jag tar tabletterna till 20:30 och då somnar jag till tio tiden och även om jag vaknar till tre så hoppas jag att jag får nog med sömn så jag kan skriva igen. Jag får se tills imonn sover jag som idag så kommer jag köra igång igen till måndag förhoppningsvis. Ja gjorde inte mycket idag innan jag gick igång med middagen till fyra tiden. Jo jag tvättade idag hela dagen men jag var ute och handlade lite till 13:30 tiden. Och om jag sover till sex och kommer ur sängen till sju tiden så kanske jag kan äta till tolv tiden lunch om jag har råd. Tanken är att jag äter ägg bröd och kanske potatis till tolv men jag vet inte om pengarna räcker till detta jag får se hur jag gör tar en sak i taget så ser vi vad som händer. Jo idag slog jag till med ett gamepass från xbox kostar 45 spänn i månaden och man kan ladda ner 100 tals spel för denna summa. Jag har sett innan men jag fattade inte vad det kostade men idag så såg jag att de tar en 10a första månaden sedan 45 och man äger inte spelen men man kan ladda ner hur många som helst. Vilket är perfekt när man har lite pengar då det som jag sa bara kostar 45 per månad. Jag laddade hem ett spel idag som jag hade tänkt att se på men nu kan jag spela det utan att köpa det. Och jag har redan 124 spel på datorn och de tar upp massor med plats nu kan jag testa spel och gillar jag dem inte så laddar jag ur dem. Kan rekommendera detta det är gamepass PC beta finns att ladda ner från Microsoft store idag. Om ni vill ha många spel till långt pris så är det skit bra. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till fyra tiden när jag hade fått upp tvätten. Hade idag karréer med pommes och såg en film idag när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite idag snake pass ett spel där man är en orm som slingrar sig fram spelade lite idag men bara en stund jag satte datorerna på skann men musikdatorn är seg och ville inte igång men den blir nog klar innan jag lägger mig igen.

TRÄNING: Ja jag kör igen tills imonn om jag vaknar till sex igen så kommer jag nog köra stretchen igen imonn om jag inte är trött.

ROMAN: Ja om allt går som det skall så kan jag gå igång igen med denna punkt till måndag om jag sover vill säga jag hoppas det.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.