Lördag 20/4-2024 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov kasst inatt grannen var uppe och sedan kunde jag inte somna igen somnade till tre tiden nått sånt kom sedan igång idag till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:00 idag körde idag till 14:30 då jag la av och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och pepparsås gott mos. Såg en film idag nya rebel moon var så där men gick att se i alla fall. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. En okey dag idag trotts kass natt inatt.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Jaha körde idag och jag fick till mycket idag men det tar sin lilla tid att köra och det tar tid att få allt rätt och jag måste säga att skriva ut på båda sidorna är jobbigt för vilken sida var jag på och la jag det rätt inte så lätt. Men jag kör på och så hoppas jag att jag kan läsa till nästa vecka igen så jag kan se om jag gjort rätt eller inte. Men det går bra just nu i alla fall.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.