Fredag 19/4-2024 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov fram till fem tiden sov sedan ett tag till nio tiden kom sedan ur sängen till 10:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med tvätten till tolv tiden sedan upp igen. Så sedan till ett tiden så fick jag upp tvätten och så stack jag till ICA och sedan till apoteket ja innan detta var jag och hämtade ett paket och sedan ett till på annat ställe och sedan till ICA och så apoteket och så hem igen. Så sedan kom jag på att jag skulle ha haft med mig panten och så stack jag ut och la två extra rader på eurojackpot sedan hem igen. Och så gick jag igång med middagen sen idag klockan var nog runt 16:30 när jag gick igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg idag sista avsnittet på serien ja för denna säsong har ny säsong att se om ett par dagar kommer varje fredag nytt. Så ja fick sedan i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag. Jo jag kör fortfarande rygg stretchen skall köra hela denna månaden tror jag.

ROMAN: Jaha skall imonn kör igen hoppas jag i alla fall så jag hoppas som vanligt att jag sover inatt så kör jag igen tills imonn.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.