Onsdag 8/1-2020 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom ur sängen till 11:00 idag fick i mig frukosten och så tabletterna sedan. Och idag har jag gjort inte nått igen. Jo jag har spelat lite Nintendo idag och det gick rätt bra idag på den punkten. Så till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt en ny ja den är inte ny men den har nya avsnitt igen idag. Så mer? Ja mer? Jo jag tror att jag har nått upp till högsta poäng jag kan få på hemsidan jag är 88 på mobilen och 97 på pc sidan. Och 90 är bra så jag tror inte jag kommer högre nu på mobilsidan i alla fall. Och jag är nöjd med detta idag kan inte göra bättre nu i alla fall. Så mer? Nä jag kommer inte på mer nu att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover inatt så kör jag så det ryker imonn.

ROMAN: Ja om jag sover okey så kan jag gå igång med denna punkt imonn igen. Så jag håller tummarna för att jag sover inatt.

MUSIK: Ja om jag inte sover så tror jag att jag kör denna punkt imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.