Fredag 3/4-2020 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen men jag tror inte det är för att jag tog för många tabletter innan utan för att jag tar mindre nu. Det ger biverkningar att ta mindre såg jag idag så det är nog därför jag inte sover bra nu. Dock vet jag ej hur länge det tar såg innan att man skulle trappa ner under två veckor men hittade inte det idag när jag kollade. Men jag går ner till en idag så kommer det väl ta en vecka eller två innan jag kan sova igen hoppas jag i alla fall. Så mer? Jo jag var ute idag och handlade lite sedan hem igen. Och så gick jag igång med middagen till 15:30 tiden var klar till fyra. Jag såg ett avsnitt av en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Men idag så gjorde jag fel och en hel kopp rann ut jag la den snett och stängde sedan så ett hål kom på fel ställe och sedan när jag satte igång att bygga så rann allt ut. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Nej inget idag på denna punkt men jag hoppas att det är tabletterna som gör att jag är trött så kan jag gå igång igen med denna sak sedan.

MUISK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.