Fredag 5/2-2021 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men var inte pigg idag i alla fall. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag igen. Mer om detta nedan. Så till 15:00 gav jag upp och la ner musiken för idag. Jo idag så skannade jag datorerna igen har missat detta så jag har fått göra det till lördag men idag kom jag ihåg och gjort till tre tiden med musikdatorn och innan med denna. Så till middagen gick igång denna till 16:00 tiden hade idag hamburgare och stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe gammalt kaffe jag måste ha missat detta och tagit fel för det kaffet har jag inte haft på länge men kom fram för ett tag sedan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Ja en okey natt inatt men idag så borrade grannen och jag tappade farten ett par gånger idag men jag fick gjort all text och jag ändrade sången men jag kanske ändrar den igen till måndag skall ta och sjunga in och sedan höra hur det låter så kanske jag gör om sedan igen. Jag har också dångat ett inlägg till dem idag om lite smått och gott så jag hoppas att jag får svar tills imonn om detta. Ja det är inget brådskade men vill ha det gjort tills imonn hoppas jag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag  så jag säger hej för idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (musik)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.