Torsdag 11/3-2021 20:05

DAG: Jaha en okey natt inatt men jag fick inte gjort det jag skulle idag heller. Jo om ni undrar var jag har varit så har jag missat att blogga för att jag har haft fel på formuläret på hemsidan och jag har varit på en support och sedan på en annan support och då glömde jag blogga igår och i förrgår men gör idag. Så jag har inte löst problemet men jag har gjort så mycket jag kan och jag kan inte göra mer nu så  jag tänkte idag skall jag blogga och köra romanen men det ville sig inte riktigt idag. Ja bloggen gick som den skulle men inte romanen. Grannen gick igång med att spela gitarr och jag tänkte han håller nog inte på så länge men till ett tiden fick jag i mina lurar och så satte jag igång med romanen. Men jag tappade farten och la ner till två tiden igen. Så det gick inte så bra idag men lite fick jag gjort i alla fall på romanen. Så mer? Jo jag köpte ny program igår ja nytt det är hemsideprogrammet som jag uppgraderade igår för 600 och innan så köpte jag för 700 så nu kommer jag inte kunna köpa nått på ett bra tag. Jag tog pengar från spel kassan och sedan också dator kassan för att få ihop det. Så mer? Jag tror att felet är programmet och inget annat tog länge innan jag fattade detta men nu har jag mailat dem så får vi se vad de säger om det sedan. Så mer? Jo jag hade hoppats att jag skulle få hjälp med datorn med mer inget ännu så vi får se om jag får hjälp eller inte. Ja mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:30 tiden och jag såg två serier idag och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo nu kan ni maila mig men svaret går till ett annat konto men jag för över det till Hotmail kontot sedan just nu går det inte att maila till Hotmail kontot via formuläret jag hoppas att jag kan lösa detta snart igen men det kommer nog ta ett tag innan de svarar om det är fel på formuläret eller inte jag tror att det är fel som de just nu inte vet om men sedan hoppas jag att de kan fixa detta så jag kan använda Hotmail kontot igen.

TRÄNING: Ja jag hoppade idag igen går igång igen till nästa vecka så hoppas jag att jag sover bättre då.

ROMAN: Ja jag körde idag ett tag och det gick rätt okey trotts att jag fick ha på mig lurarna föredrar att inte ha dem på alls det går bättre då.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (okey dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.