Måndag 30/8-2021 20:02

DAG: Jaha vaknade idag till nio tiden och fick ta emot kontrollen och nä den var inte som jag trodde går på batterier som måste bytas ut jag trodde den skulle gå på uppladdningsbara men inte heller. Sedan vet jag inte heller hur jag få igång den. Den somnar om jag stänger datorn men annars går det inte att stänga av den alls. Sedan när jag går igång så måste jag installera om den igen. Så inte alls som jag trodde och det sår inget alls på sidan kass sida står inget alls om den så man köper grisen i säcken. Så mer? Jo jag har spelat lite idag med den och den är mycket bättre än den jag hade innan. Så sedan till 15:30 så ringde jag samtal och jag skall berätta mer om detta nedan på musik. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade köttbullar idag med spagetti och såg en film idag men såg inte klart idag ser annan dag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja inget idag hoppade idag tappade farten helt idag och la ner. Kommer hoppa till torsdag med så kör jag till nästa vecka igen.

ROMAN: Nä inget mer idag.

MUSIK: Ja idag till 15:45 ringde jag till musikaffären och köpte en gitarr för 8500 jag hade 8000 och fick lägga ut 500 till jag skall hämta den imonn till efter 12:00 och 13:00 så går jag hem sedan från affären. Så får vi se om jag kan bättre med gitarren än keyboarden jag tror att det är lättare med gitarren än piano i alla fall att spela gitarr så får vi se om jag kan få till något med denna. Och att mina fingrar håller jag har ju psoriasis så blir inte kul att spela gitarr med dem. Men jag hoppas att de håller ett tag i alla fall. Nu har jag ingen buffert alls så jag hoppas att inget går sönder eller så.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (hoppas detta går bra imonn)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.