Måndag 17/1-2022 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov så där och kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Till ett tiden så stack jag till apoteket och sedan hem igen. Fick köpt revaxör och sedan tog jag och låg sedan fram till 15:10. Jag tror inte att det är tinnitus längre men något konstigt är det. För det täpper i vänster örat nu och ljudet kom från höger örat innan. Jag skall ta revaxör tre dagar två till sedan går jag till närhälsan och sköljer så hoppas jag att problemen är borta sedan. Jo i lördags så hade grannen musik och sedan kom andra grannen med och höll igång till 3 tiden så jag sov illa glömde säga det då eftersom jag fick tinnitus så glömde jag det. Så till 15:10 gick jag igång med middagen fick slänga från i torsdags glömde ta då men de hade stått i kylen sedan torsdag så jag tog dem inte. Gjorde nya idag med pasta och såg en serie idag när jag åt men såg inte klart idag om Beatles men såg inte klart idag hade inte lust att se idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag spelade spel igår och idag ett nytt som är rätt lätt så det är precis vad jag vill ha roligt att spela idag tog en boss igen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.