Tisdag 19/4-2022 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång till 10:10 idag kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen idag till 12:30 var klar med detta till 14:20 och sedan gick jag igång med middagen till 15:00 hade idag karréer med stripes och såg en serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Jo jag såg igår att jag inte hade fått tillbaka pengarna för hemsidan ja programmet skulle jag få tillbaks men jag fick tillbaks på skatten och jag trodde att detta var för programmet men jag mailade idag om det får se vad de säger om detta. Summan var nästan samma så jag såg inte var det var för. Ja mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja jag gick igång idag till 12:30 men jag skulle fixa till idag för en ny sak och det tog en jävla evighet att fixa till idag så jag fick  inte så mycket gjort idag. Men jag är ändå nöjd med dagen för jag fick till det som jag skulle få till idag. Och kom på nytt med om en person som jag skall lägga till imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt)  (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.