Torsdag 14/7-2022 19:55

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt kom igång idag till sex tiden sedan till sju sedan till åtta och kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag vann inte nått idag heller, men det är ju som det brukar vara så. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen jag har inte gjort nått på romanen idag heller. Var rätt pigg idag till sex sedan till sju pigg och så till åtta seg och så hela dagen idag. Jag hade idag kotletter med ris och pepparsås och såg en film ett tag sedan bytte jag till annat och sedan bytte jag igen till annat såg inte nått idag på hela tiden jag hade inte lust att se idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.