Onsdag 13/7-2022 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men när jag vaknade idag så var jag lite seg. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag men jag tappade farten idag och la ner utan att göra nått. Som jag sa var jag seg idag så natten var okey men inte så bra som jag vill ha. Så jag låg mest i sängen idag men till 14:30 beställde jag en ryggstöd som jag skall ha på mig för att få bättre hållning hoppas jag. Jag tog 600 från datorpengarna och köpte detta idag. Jag fick rabatt först en gång sedan en gång till så den gick på 625 skulle ligga på 695 men jag fick till 10% rabatt när jag gick med på nyhetsmail och det tog jag idag. Så sedan till 14:50 stack jag till träningen och sedan hem igen. Fick igång middagen idag och såg en film idag när jag åt koverfield 10 eller hur det nu stavas den var okey. Så mer? Jo jag fick i mig två koppar kaffe med efter middagen. Mer? Nä!

TRÄNING: Ja idag gick det bra att träna jag körde allt idag igen och det tog knappe en timme att köra och jag kör nu med 5 sekunders via mellan seten nästan super sett tror jag i alla fall.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.