Lördag 16/7-2022 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång till sex tiden idag och kom sedan ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Hade ingen fart alls idag när jag väl kom ur sängen. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris för jag gjorde slut på allt annat innan. Såg ett nytt avsnitt av backlist idag på viasat och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.