Onsdag 20/7-2022 20:04

DAG: Jaha till natt och en okey natt inatt men var ändå seg idag när jag vaknade. Fick i mig frukosten och så la jag mig igen låg mer eller mindre hela dagen idag. Så till 14:45 stack jag till träningen och sedan hem igen. Så fick i mig middagen och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe och sedan tog jag på ryggstödet i en timme idag igen. Känns mycket lättare nu när jag vet hur den skall vara. Så mer? Ja det var inget mer idag en okey dag men ingen roman idag heller. Mer om detta nedan.

TRÄNING: Ja körde idag och idag gick det fort jag var klar med allt utom magen till 15:30 idag så jag var väldigt snabb idag. Jag hade högt tempo idag med trotts att det var rätt varmt idag.

ROMAN: Ja inget idag igen jag tänkte köra igång idag när jag vaknade till sex då grannen går tror jag i alla fall men sedan blev jag trött igen det måste vara psoriasis atriten som gör detta. För jag tror att jag sover rätt okey nu igen.

MUSIK: Nä inget idag.

Jo jag ser just nu blacklist och jag tror att liss eller vad hon nu heter inte är död det är en deal med reds fbi agent och henne. Så jag tror att hon kommer igen till nästa säsong igen. Tror inte hon är död. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.