Tisdag 21/5-2024 20:00

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag illa hade hjärtklappning och vilopulsen låg på 80 och då hade jag legat i tre timmar så jag sov illa inatt och då bestämde jag mig för att ringa idag till 7 och kolla om jag kunde få en ny tid och det gjorde jag men tjejen som svarade sa att det var inget fel hon gjorde och att jag skulle ta tiden till den 11 och så var det okey men sedan ringde en annan tjej och sa nä det var inte okey och så fick jag en ny tid tills imonn till 11:00 jag vet inte vem som hade fel eller inte men nu går jag till läkaren till 11 imonn så får vi se vad han säger. Så jag sms:a två dagar i sträck om mitt ekg men idag fick jag en tid till läkaren och jag tror då att det var något fel på ekg:t ändå annars hade de inte tagit en tid till detta men jag sms:a om detta men fick inget svar på detta idag. Så sedan gick jag inte igång med nått idag tappade farten och la ner idag. Så sedan till 12:30 tiden var jag ute och handlade lite sedan hem igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis idag och brunsås och det var okey jag tror att jag skall ta lite mindre pommes nu fram över. Såg ett avsnitt av serien jag såg innan och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag kan få svar om jag kan köra kondis eller inte sedan skall jag iväg och köra till 15:00 eller om det tar en dag för att kolla mitt blod om det var hjärtat eller inte men jag vet imonn om detta.

ROMAN: Jaha inget idag.

MUSIK: Och inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.