Onsdag 22/5-2024 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okey fram till sex tiden kom sedan ur sängen till 9:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag jag skulle till läkaren till 11:00 så jag stack till 10:30 tiden sedan till läkaren till 11:00 och jag har inte hjärtfel det är högt blodtryck skall ta en test om ett tag då jag skall ha en mätare på mig en dag så skall de se vad det ger. jag hade över 180 i tryck och det är för högt det. Så sedan stack jag hem och gick till gymmet till 15:00 idag och sedan hem igen. Fick igång middagen och glömde kaffe idag igen. Jo så har mitt program slutat att fungera på min blogg på min hemsida jag måste lägga upp för hand suck och jag tror inte jag kommer kunna fixa det heller suck.

TRÄNING: Jaha körde idag igen och jag gick igen idag och det gick bra idag med så nu vet jag att det inte är hjärtat i alla fall.

ROMAN: Jaha inget idag men tills imonn hoppas jag att jag kan köra igen.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.