Torsdag 23/5-2024 19:32

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt igen kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 10:30 tiden körde idag till 14:00 då jag gav upp för dagen. Sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fiskpinnar och mos gott mos och såg idag inte på nått bara slö glodde idag och så till efter middagen så fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo har kollat på blogg program och det finns inga att få så jag får ta och lägga upp för hand på min blogg för problemet med mitt program kommer inte lösas eller fixas. Jo så la jag på en kastrull på min ICA som kommer imonn till 14:00-16:00 ja då kommer maten jag beställde idag och andra dagar innan. Kastrullen jag har bränner alltid för botten är för tunn så jag fick lägga till detta för att kunna göra sås.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha kör men jag vaknar med huvudvärk det är blodtrycket som gör detta och så tog det lite tid innan jag kom igång idag med men en dag körd och imonn går bort för jag måste ut och handla innan 14:00 sedan går lördag också bort för då skall jag rösta mellan 11:00 och 15:00.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.