Fredag 15/2-2019 19:40

DAG: Jaha jag har kommit på att tabletterna jag fick av morsan gör att jag sover bra igen. Jag fick magnesium tabletter som jag tar två per dag och då sover jag en och fyrtio per natt. Så jag skall äta upp dessa sedan beställa från apoteket för jag vet inte vad som finns i dessa jag äter nu. Det är magnesium i dem men jag vet inte vad mer det är. Det finns ingen info om dem heller inget alls så jag litar inte på dem att det är det det står i dem. Men jag äter dessa och sedan beställer jag på apoteket sedan blir nog dyrare men då vet jag vad det är i dem. Så mer? Jo jag kom upp ur sängen idag till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Även att jag sover så är jag inte pigg inte så som jag borde vara tror jag. Men om jag sover ett par månader så hoppas jag att jag sover igen om man nu kan detta har läst någonstans att detta inte går att göra. Men jag hoppas att jag kan bli lite piggare med tiden om jag nu sover en och fyrtio hela tiden nu på dessa tabletter. Så mer? Jag gick igång med tvätten till tolv och så ner igen till ett tiden och hängde upp den samma. Så sedan till ett tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till fyra så stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en ny serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så tog jag lite choklad som jag köpte. Så mer? Idag är det spel till nio sedan till nio och trettio har först tre chanser sedan en till till nio och trettio. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn skall jag då köra stretch men jag tror inte jag gör detta för jag måste göra träningsmaten imonn jag skall ut till söndag och hinner inte då. Så jag tror jag hoppar stretchen imonn med.

ROMAN: Ja vem vet jag kanske kan köra romanen igen om jag nu sover bättre länge. Just nu är jag inte pigg men jag hoppas att jag blir med tiden om jag sover länge lång tid.

MUSIK: Ja jag kör igen till måndag hoppas jag om jag sover vill säga vi hoppas på det och så ser vi om jag kör igen till måndag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Torsdag 14/2-2019 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt trodde jag idag vaknade idag till 11:20 fick snabbt upp och fick i mig frukosten och sedan tabletterna till 11:40. Fick idag koka alla äggen jag hade skulle ha tagit ägg frukosten innan men glömde av det så jag fick koka alla ägg idag. Det var 12 stycken som jag sedan la in i kylen kan ligga där i tre dagar sedan blir de dåliga. Så jag får äta upp dem till söndag senast. Så efter detta så la jag mig igen var illa trött idag så jag låg ända till 14:45 då jag kom upp och stack sedan till träningen till tre. Sedan hem igen men kass dag idag jag var så jävla trött idag. Och jag vet inte varför jag var seg för jag sov inatt en timme och fyrtio rem så jag borde vara pigg idag men så var inte fallet. Så gick igång med middagen och så såg jag en serie idag en ny som jag började på idag om ett skepp rymdskepp nitghtflyers eller nått sånt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då är det tvätt som gäller…

TRÄNING: Japp körde inte allt idag jag var så illa seg idag och ändå sov jag en och fyrtio men appen ser inte när jag är vaken heller så men idag var jag seg jag gjorde inte alla övningarna idag heller jag orkade inte idag och så hoppade jag stretchen med idag.

ROMAN: Ja jag körde inte nått idag heller på denna punkt.

MUSIK: Inte heller här gjorde jag nått idag en kass dag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Onsdag 13/2-2019 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite sämre natt inatt sov inatt en timme rem. Kom ur sängen till 10:50 tiden och fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag. Jag tror inte jag är förkyld för jag har inte känt nått idag på hela dagen. Det kan ha varit allergi som jag har men jag vet inte av vad jag är allergisk mot heller de hittade inte detta. Så gick jag igång med lite spel idag spelad ett gammat spel som finns på Switch online. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden idag. Hade idag kotletter med pommes och såg en film idag rampage tror jag att den hette okey att slö titta på. Så mer? Jo jag skall ut på söndag på en kopp med en kompis till tolv tiden kommer nog hem till tre tiden så jag hinner äta middagen innan jag går igång med streamen igen  till sex tiden. Så mer? Jo jag kanske vann igår ser det idag kan ligga på 500000 om jag har en illa tur vi hoppas på det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn om jag sover jag måste köra stretchen imonn även om jag är seg.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Tog ett uppehåll idag på denna punkten men tills imonn kör jag igen hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tisdag 12/2-2019 20:01

DAG: Jaha till natt igen och inatt sov jag 1 och 20 vilket är okey för nu. Kom upp och fick i mig frukosten och så till tolv stack jag till morsan och fixade hennes teve. Kanalerna hade ställt om sig så jag fick in dem igen. Så jag fick en stekpanna som jag använde idag men jag visste inte när man skulle steka så jag tror jag gick igång för tidigt för det blev inte helt bra stekt idag. Jag hade kotletter med ris och såg en serie nä två serier när jag åt idag. Sedan efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen med. Så mer? Jo  jag har pillat lite med inspelningsprogrammet idag jag la till en kamera så jag kan ta bort bakgrunden jag testade idag skall ha det till söndag igen. Så mer? Nä jag kommer igen tills imonn och då hoppas jag att jag sover med så skall jag köra musik. Men jag tror att jag har blivit förkyld idag när jag vaknade så var jag lite snuvig. Så jag får se hur jag mår imonn.

TRÄNING: Ja jag kör igen till torsdag.

ROMAN: Ja jag tror inte jag kör på denna punkt igen på ett tag men jag tror inte heller att jag sjunger om jag har blivit förkyld. Så jag får se vad jag gör.

MUSIK: Ja jag kanske går på det imonn. Men om jag är förkyld så blir det inte nått imonn.

Får se hur jag mår imonn. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 11/2-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade inatt och var på toan men sedan till nio stängde jag av sömn kollen och jag sov då en timme och fyrtio rem inatt. Så bra sömn. Gick igång med musiken idag till tolv tiden jag ringde morsan idag till tio tiden för jag trodde att jag hade lovat att ta mig till henne men det hade jag inte. Men jag åker imonn till henne och hämtar stekpannan och fixar hennes teve. Åker till tolv tiden imonn. Så sedan körde jag musiken till 14:30 tiden då jag la av för dagen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Och idag gjorde jag stretchen igen och jag var stel som bara den. Så efter detta så fick jag i mig middagen och såg en serie när jag åt idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn så hoppas jag att jag sover lika bra imonn.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag och jag var pigg så allt gick bra så även stretchen efter även om den var seg jag var illa stel och det gjorde ont. Men nu hoppas jag att jag kör varje vecka igen två gånger stretch.

ROMAN: Nä inget idag heller vi får se när jag kör här igen. Men jag läst slut King idag och skall gå på annan tills imonn.

MUSIK: Ja jag körde idag och jag sjöng lite idag och gjorde alla texter idag så jag kan gå på igen till nästa gång med sång.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Söndag 10/2-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inatt fyrtio minuter rem. Kom till sans igen till åtta tiden idag men låg i sängen ända till 10:10. Fick i mig frukosten och så tabletterna och sedan så gjorde jag inte nått idag jag sket i att dammsuga med hade inte lust med nått idag. Så till två tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag först den sista delen av en och sedan en del till av en annan. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå sex och då gick jag igång med streamen igen. Men idag gick det inte så bra jag fastnade på ett sälle och dog i ett. Och jag slutade mitt i då klockan slog sju jag kom inte vidare idag. Men jag fuskade och såg hur jag skulle göra på Youtube idag så nu vet jag till nästa gång jag kör. Så mer? Jag vann nog inte nått igår ja inatt heller tror inte det. Så mer? Nä nog för idag och tack för idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover så bra att jag kan köra stretchen med imonn.

ROMAN: Ja jag läste idag med har nästan kommit till slutet av King idag men har lite kvar att läsa till en annan dag.

MUSIK: Ja skall se imonn om jag kan få till lite sång.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lördag 9/2-2019 19:46

DAG: Jaha till natt igen och sov inatt fyrtio minuter rem. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna med. Så sedan satte jag igång med träningsmaten hade inte lust med annat idag. Så efter den var gjord så gick jag igång med middagen. Hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg två avsnitt av samma serie när jag åt idag. Nu är det bara ett avsnitt kvar att se sedan är den slut för i år. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Ja jag har kunnat få lite pengar igår ser idag om det gav nått när jag kollar mailen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då det är stream till sex som vanligt om ni vill se.

TRÄNING: Ja körde inte nått idag igen jag hoppas att jag sover bättre och kan köra igen till nästa vecka. Vi håller tummarna för det.

ROMAN: Nä inte nått idag heller.

MUSIK: Lyssnade idag och det kan vara okey om jag bara kan lägga till sång sedan.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Fredag 8/2-2019 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite sämre natt inatt sov inatt en timme rem. Kom ur sängen till 11:20 tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så sedan gick jag igång med musiken igen fram till 14:20 då jag stack till apoteket och fick ut lite mer än jag hade tänkt idag. Så sedan stannade jag på ICA för att köpa lite sedan hem igen. Gick igång med middagen när jag kom hem, hade idag korv och pommes och såg idag två avsnitt av samma serie. Så fick jag i mig en kopp kaffe och en semla. Så sedan så tvättade jag fettfiltret i fläkten ja båda och så fick jag i mig den andra semlan med. Och en cola som jag köpte. Så mer? Jo jag lyckades att installera ett program igår som jag hade innan men tappade men jag såg för ett tag sedan att jag hade koden så jag installerade det igen för ett par dagar sedan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om allt går som jag vill så skall jag imonn köra stretchen igen. Jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Ja jag är klar med låten idag och jag skall se om jag kan sjunga sedan men inte tills imonn då det är lördag kör till måndag igen tror jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Torsdag 7/2-2019 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov inatt en och tjugo så rätt okey sömn inatt kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så gick jag igång med musiken idag igen. Körde den idag till 14:30 tiden då jag la av för idag stack sedan till träningen och sedan hem igen. Sket i stretchen igen idag och gick igång med middagen. Så såg två avsnitt av serien idag igen och fick sedan i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag skall träffa läkaren och en sköterska till mars. Och då går det åt 300 och sedan 100 så jag får spara till nästa månad. Så mer? Jo jag vann inte nått idag heller de ringde inte och då vinner man inte stort och inte lite heller såg idag på resultatet. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Då jag skall ut och fixa tabletter och mat.

TRÄNING: Ja körde idag och idag körde jag allt men hoppade stretchen igen. Det är som om all kraft rinner ur mig när jag är klar med gymmet.

ROMAN: Ja kör här igen när jag sover igen om det sker snart eller inte vet jag inte.

MUSIK: Ja körde idag och idag la jag till lite stråkar jag har gjort versen och refrängen men inte mer. Så jag vet inte riktigt vad jag skall göra nu. Men vi får se tills imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Onsdag 6/2-2019 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov en och tjugo inatt. Kom ur sängen till 11:30 fick i mig mackan och sedan tabletterna. Så sedan gick jag igång med musiken igen till ett tiden. Körde den idag fram till 14:50. Och till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg två serier idag när jag åt. Ja det var samma serie men två avsnitt. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så sedan har jag inte gjort nått idag mer än musiken. Jo jag har försökt logga in på Logitechs HUB men det gick inte idag och jag drog ett mail om det idag jag fattar inte varför jag inte kan logga in. Så mer? Jo troligen ingen vinst idag ja igår men ser det idag. Ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Skall ut och handla till fredag igen har inte varit ute idag heller igår. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn så hoppas jag att jag sover inatt med då kör jag lite musik imonn med.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn igen. Kan bara hoppas att jag sover som idag eller bättre men då måste jag också vara pigg vi får se.

ROMAN: Nä jag vet inte när jag kommer igen här just nu är det inte bra sömn jag är illa seg när jag vaknar även om jag sover en och tjugo.

MUSIK: Ja idag kör jag lite till och jag fick lägga om musiken på versen idag igen. Jag har tendens att lägga en svår melodi och sedan måste jag lägga om detta för att det skall blir bra igen. Men idag la jag ny melodi och jag tror att detta är bra men jag ser igen imonn när jag lyssnar hur det är idag tyckte jag att det var okey. Mer om detta imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment