Tisdag 24/4-2018 20:19

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen. Idag fick jag inga data för appen hade uppdaterat sig och sedan stängt av. Kom ur sängen till 10:20 tiden fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag igen. Men jag fick in från försäkringskassan igår till tolv tiden så hoppas jag att jag får mer men ser inte detta förrän imonn. Jag hoppas att jag hann få in nya banken igår. Så mer? Jo jag stack ut och handlade lite idag till två tiden. Sedan hem igen och jag gjorde inte nått idag jo jag spelade lite zelda men jag har gett upp för ett tag med den. Så mer? Jo jag fick ett samtal idag från morsan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Ännu en kass dag så jag hoppas att jag kan få igen tabletterna till onsdag så jag kan sova igen. Men det beror på blodprovet så jag inte har för lite vita blodkroppar igen. Så mer? Nä kommer inte på mer. Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag kotletter med stripes och såg en film jag hade börjat på den igår och den var okey. Men jag har startat två serier till idag skall se imonn först ena sedan andra. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja kör till torsdag igen så hoppas jag att jag sover nog för att köra.

ROMAN: Ja till nästa vecka hoppas jag komma igång igen om jag sover då.

TECKNING: Kör till söndag på denna punkt.

MUSIK: Ja inte denna veckan eller nästa men sedan kanske jag kan gå igång igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile Jo jag har spelat spel idag jag köpte ett för 10 spelade idag på det.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 23/4-2018 20:23

DAG: Jaha till natt och en skit natt igen. Sov illa och var uppe massor med gånger på toan drack för mycket igår. Så kom ur sängen till 10:30 och fick sedan ett sms från AFA och då kollade jag vart pengarna skulle gå och det hade jag inte ändrat så jag hoppas att jag får pengarna innan det är försent. Jag fick gå upp på Swedbank och ändra men jag kommer nog inte få pengarna på kontot utan som en avi som jag får lösa in på banken. Så så hoppas jag att jag får pengarna från försäkringskassan imonn. Det skulle banken ha fixat men inte heller. Så jag får se tills imonn och sedan på onsdag hur mycket pengar jag får in. Så sedan fick jag i mig frukosten med och tabletterna men sent idag det tog en evighet att komma fram till banken. Så sedan har jag spelat zelda idag och jag har kommit upp till nästan alla uppgraderingar men inte alla. Jag måste samla 90 frön till och jag har inte lust med det så jag la ner. Så sedan till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg en serie när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inte mer idag skall ut och handla lite imonn.

TRÄNING: Ja körde idag efter kass natt men det gick okey men jag hoppade stretchen igen idag.

ROMAN: Japp körde inte nått idag och jag kommer nog inte göra heller denna veckan alls om jag inte sover och det kommer jag inte göra på dessa tabletter.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen om inte förr kommer sova kasst så kanske jag kör en dag på denna punkt.

MUSIK: Ja kör nog inte denna veckan i alla fall.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Jo jag fick remissen idag kör till måndag prov så kan jag gå igång med tabletterna igen till onsdag hoppas jag.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Söndag 22/4-2018 20:18

DAG: Jaha till natt igen så ja och en rätt okey natt inatt men det var för jag inte sov igår natt som jag somnade inatt. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick idag i mig en ägg frukost. Och sedan satte jag igång med dammsugningen. När den var klar så gick jag igång med teckningen men det gick så där idag och tillslut la jag ner. Jag kan inte måla med färger skulle göra en gardin men jag fick göra det i datorn och jag vet inte vilken pensel jag skall ta och nä det blev inte så bra idag. Men jag kör med nya brevet till söndag igen då är det lättare tror jag. Så sedan har jag spelat lite idag med zelda jag har nog 50 frön kvar att hitta sedan kan jag uppgradera utrymmet på alla svärd pilbåge och sköld. Så mer? Jo till tre tiden gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg en film men såg inte klar idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så kom jag på att jag skulle göra träningsmaten idag med så det gjorde jag. Så mer? Nä kommer inte på mer att säga idag men jag hoppas att jag sover tills imonn nu när jag inte tar starka tabletter för de gör ingen nytta nu. Så jag tog de svaga nu till åtta så hoppas jag att jag sover på dem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat för imonn men vi får se om jag sover eller inte. Men jag hoppas att jag sover så pass att jag kan köra imonn.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kan köra om jag sover vill säga.

TECKNING: Ja körde idag men det gick inte så bra idag. Jag körde vattenfärg men den har rund pensel och det gick inte så bra så jag bytte till färg men det blev inte heller bra så jag la ner idag.

MUSIK: Ja kommer nog inte köra på denna punkt till nästa vecka alls men kanske lite får se hur jag sover till tisdag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lördag 21/4-2018 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Låg vaken så illa länge inatt och sov sedan rätt kasst fram till 11:20 tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått idag. Jo jag gick igång med teckningen till ett tiden körde den idag fram till 15:00 då jag la ner för dagen. Jag spelade lite spel med zelda i ett par omgångar. Så mer? Nu kommer jag sova kasst hela nästa vecka med men till onsdag hoppas jag att jag kan gå igång med tabletterna igen. Men det beror på blod provet som jag skall ta till måndag. Jag hade för lite vita blodkroppar och tabletten kan göra så att man får det med så vi får se vad provet säger. Så mer? Jo jag hoppas på lite pengar idag har två chanser ser idag när jag kollar mailen ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo jag skall ominstallera datorn med men jag vet inte vilken dag det blir får gå igång en tisdag så hoppas jag att jag är klar till torsdag. Men inte än jag skall betala räkningarna innan jag gör det. Så mer? Nä jag kommer inte på mer nu ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde inte nått idag men natten var skit så jag kommer nog inte köra igen förrän till efter nästa vecka då jag får nya tabletter igen. Men jag hoppas att jag kan köra ändå för jag måste köra igång igen med detta. Jag stretch alltså.

ROMAN: Ja tror inte jag kommer köra på en vecka eller mer jag kommer inte sova så det är nog kört.

TECKNING: Ja körde idag och jag kom på att jag måste köra annan pensel kan inte köra vattenfärger måste köra med färg för det ser inte bra ut nu. Men jag kör imonn så skall jag nog få till det.

MUSIK: Ja kommer hålla upp ett tag troligen till efter jag har installerat om datorn.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Fredag 20/4-2018 20:25

DAG: Jaha till natt och inatt fick jag inte ta mina nya tabletter så jag tog de gamla. Och inatt var det rekord på kass sömn jag fick 13 och jag skall ha 60-70 för att natten skall vara okey. Så kom ur sängen till 10:00 tiden och fick idag i mig ägg bacon och bröd en storfrukost idag. Så sedan har jag inte gjort nått idag efter kass natt. Jo jag stack ut och handlade till två tiden. Sedan hem igen och jag gick igång med middagen till fyra tiden. Jag hade karréer och stripes idag och glodde på en serie när jag åt. Så sedan har jag fått i mig en kopp kaffe. Och så fick jag ett samtal från morsan och sedan en gång till från morsan. Och från sköterskan jag måste ta blodprov och det kommer inte förrän till till nästa månad så jag kommer sova skit kasst fram tills dess. Men jag kanske får samma tablett igen hoppas jag för den var bra. Så mer? Ja jag kanske har vunnit idag inte stort med kanske lite ni ser på Twitter idag om det gav nått. Nä imonn jag ser imonn inte idag. Så mer? Jo de hade inte bytt konto på skatteverket och inte på försäkringskassan. De sa de att de skulle göra men inte heller. Jag fick lägga in på båda idag för hand så nu skall allt vara klart med bytet av bank men det tar inte tre dagar som de sa det tar två veckor att byta. Så mer? Nä nu kommer jag inte på mer ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn blir nog en skit dag till när jag inte har nya tabletterna så jag får se vad jag gör imonn jag tror jag kör teckningen imonn om jag har lust. Och kanske stretchen med om jag sover vilket jag inte kommer göra. På de gamla tabletterna.

ROMAN: Ja jag tror inte jag kommer köra här heller på en vecka när jag inte kan sova men kanske vi får se.

TECKNING: Ja vi får se imonn om jag har lust vilket beror på hur jag sover inatt och det kommer bli illa kasst.

MUSIK: Ja skall lyssna lite till nästa vecka tror inte jag sjunger nått men man kan aldrig veta.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Torsdag 19/4-2018 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt igen trotts att grannarna var igång inatt och sedan snarkade han med så det tog tid innan jag somnade igår men jag fick bra på rem och 61 runt 60-70 är okey så en bra natt inatt. Men jag kom ur sängen till 11:30 tiden så jag var sen idag upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men inte med en gång jag hade fått en blåtira inatt i vänster öga och jag kollade fass och det fanns en biverkning på tabletterna så jag kontaktade läkaren via en sköterska och då sa hon att jag skulle sluta med tabletterna. Så det var skit för jag sov bättre och bättre på dem. Så och så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Så till tre så stack jag till träningen och sedan hem igen. Och idag äntligen så körde jag stretchen och allt. Så efter detta så fick jag i mig middagen och såg en serie när jag åt. På detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så det var skit att jag skulle få biverkning för tabletterna fungerade bättre och bättre med tiden. Så inatt blir det ingen bra sömn för jag får ta de andra tabletterna. Så mer? Nä kommer inte på mer. Jo jag har spelat lite zelda idag med och jag har nu 144 frön att samla för att få det jag vill ha.

TRÄNING: Ja körde idag och allt gick bra idag och så gjorde jag allt och stretchen med ja det gjorde ont men om jag kör så kommer det ta ett par veckor så är smärtan borta igen.

ROMAN: Ja idag körde jag och jag har kommit till sista personen sedan skall jag gå igång igen med nästa omgång fem tror jag att det är och det är mycket att lägga till så jag har att göra. Så hoppas jag att jag kan få lite bra tabletter igen så kan jag köra igen.

TECKNING: Ja idag fick jag nya brevet och det är ansikten så nu har jag att göra måste göra klart förra med innan jag går på nya. Men jag kanske kör imonn om jag inte sover så kan jag köra på detta imonn.

MUSIK: Ja jag kommer igen på denna punkt när jag sover lite sämre men inte helkasst jag har mer att göra på det jag håller på med även om jag inte kommer lägga ut det inte som det är just nu i alla fall.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Onsdag 18/4-2018 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en lite sämre natt inatt kunde inte somna igår jag blev inte trött igår. Men somnade sedan och sov inatt så där inte bra men inte heller kasst hel kasst. Så kom ur sängen till 11:30 tiden fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så sedan väntade jag fram till 13:20 tiden med att ta mig till banken. Så fick ordnat och sedan hem stannade på ICA för att handla lite men köpte inte tomater idag alla var kassa. Så jag köper igen till fredag. Så gick igång med middagen när jag kom hem till tre tiden. Hade idag kotletter med pommes och såg en film igen som var rätt kass. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite idag igen. En kass dag idag men jag hoppas jag sover bättre inatt. Så mer? Jo jag kan ha vunnit lite inte över en mille men kanske just under vi hoppas på det ser detta gör ni på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn då jag tränar till tre tiden och innan hoppas jag att jag skriver igen. Men mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för att köra imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt och att jag blir trött med ikväll så jag somnar som jag skall ikväll.

TECKNING: Ja idag fick jag nya brevet och jag kör gamla denna söndagen sedan går jag igång med nytt till nästa söndag.

MUSIK: Ja vi får se när jag kör igen på denna punkt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tisdag 17/4-2018 20:20

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt inatt inte perfekt men bra låg på 60 och grönt på rem. Kom ur sängen idag till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen körde den idag till tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade karréer med ris och såg en film först en serie och sedan en film. Men jag såg inte klart filmen för det blev sent. Ser en annan dag det var iboy om ni undrar vad det var för film. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe och så tog jag tomat två stycken jag har inte tagit igår och i förrgår. Skall ut imonn och fixa lånet så skall jag köpa två nya. Så mer? Ja mer? Har spelat zelda idag igen gjorde det nu och såg då att klockan var över åtta. Jag skall få tag i 188 till så har jag alla jag behöver ja det är fröna som man använder för att köpa mer vapen sköldar och pilbågar med ja man kan ha fler av dessa om man hittar 441 stycken då kan man få upp allt till max. Så och om man samlar alla så får man en gyllene skit det finns 900 men jag kommer inte ta alla bara så jag kan få upp allt till max. Så mer? Jo jag såg igår att jag kommer få 7300 i pension jag trodde att jag skulle få 11300 men det var innan skatt. Så jag måste vinna eller om jag blir frisk och får ett jobb som är väldigt bra avlönat så jag kan få upp pensionen med massor för jag kommer inte klara mig på 7300. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn. Jo en sak till jag hoppas att de nya tabletterna tar så bra som inatt då kan jag sova mer och orka mer. Men det är många biverkningar på dem en är att jag går upp i vikt och det är inte bra går jag upp i vikt så  kommer jag säkert få problem med hjärtat det har många i min släkt men än så läge har jag inte gått upp. Vi får se vad som händer med tiden. Jag hoppas att jag sover och att jag slipper dåliga biverkningar det ligger på en på tio så jag hoppas att jag inte är en utan de nio som inte får. Jo och jag kan säga att jag brukar inte sova så bra efter träningen så jag hoppas att det sitter i hela tiden nu så jag sover bättre och bättre.

TRÄNING: Ja kör igen till torsdag igen om jag sover.

ROMAN: Ja körde idag igen och det gick bra jag hade lite svårt att köra jag behöver lite mer än en dag sömn men jag hoppas att jag sover inatt med. Men till ett tiden skall jag till banken för att fixa lånet så jag vet inte om jag kör imonn alls. Vi får se.

TECKNING: Ja kör till söndag och inget kom idag men det kommer nog snart brukar komma till den 15é nått sånt.

MUSIK: Ja bra sömn och jag hoppade denna punkt idag kör annan dag.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 16/4-2018 20:27

DAG: Jaha till natt igen och inatt sov jag lite bättre men jag var illa trött på morgonen när jag vaknade. Kom ur sängen till 11:20 tiden och fick i mig frukosten. Så sedan bestämde jag mig för att inte göra nått idag heller. Spelade lite zelda idag tills det var dags att sticka till träningen. Så tränade sedan hem igen och hoppade stretchen igen idag och gick på middagen. Så såg en film när jag åt men jag hade redan sett den så jag såg inte hela. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till. Men jag hoppas att nätterna blir lite bättre fram över så kan jag snart gå igång igen. Så mer? Jo jag samlar frön och jag har kommit upp till 70 och det finns 1000 av dem men om jag samlar 441 så kan jag öka på svärd och sköljd och pilbåge till max. Så mer? Jo jag vann lite igår som ni kanske såg på Twitter igår 33 nått mer kommer inte ihåg men lite i alla fall. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Så hoppas jag att jag sover inatt med så kör jag roman imonn. Om inte så kanske det blir lite sång imonn.

TRÄNING: Ja körde idag men hoppade stretchen igen idag måste sova bättre ett par dar så kan jag köra allt sedan igen.

ROMAN: Nä inte nått idag men tills imonn hoppas jag.

TECKNING: Ja kör till söndag igen men jag tror att nya brevet kommer snart igen men inte idag kanske imonn.

MUSIK: Ja om jag sover kasst men inte för kasst så kör jag imonn på denna punkt. Men jag hoppas jag sover så kör jag roman imonn.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Söndag 15/4-23018 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag somnar rätt okey men sover sedan inte mycket bättre än när jag tog de andra tabletterna. Så jag vet inte men jag skall köra dem i två veckor så får vi se hur det är då. Och jag vägde mig idag och jag har inte gått upp i vikt i alla fall ännu men det tar nog längre tid innan jag går upp om jag nu går upp det är en på tio som går upp så vi får se om jag är en på tio eller inte. Så kom ur sängen till 10:30 men vaknade idag till åtta tiden redan. Fick i mig frukosten som idag bestod av ägg och bacon och bröd. Så sedan gick jag igång med att dammsuga till ett tiden. Och efter detta så körde jag igång med teckningen körde fram till tre tiden. Så mer? Jo jag gick igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en film när jag åt. Den nya alien men den var så där tyckte ettan var bra och tvåan sedan var det inte mer som var bra och inte heller denna. Så mer? Jo jag har spelat zelda idag ett tag håller på att samla frön så jag kan få upp mina vapen och sköldar till max. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn då det är gym och förhoppningsvis roman med vi håller tummarna för detta idag.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och jag är redo för att köra om jag sover inatt vilket nog är så där. Som jag sa så somnar jag lättare men sover sedan inte mer än när jag tog de andra tabletterna och då gör dessa nya inte mycket nytta. Men det kanske tar ett tag innan jag får bra sömn igen så jag skall köra två veckor och se sedan.

ROMAN: Ja nu tar jag tabletterna två timmar innan jag somnar så jag hoppas att jag sover bättre nu än i torsdags. Och gör jag så kör jag.

TECKNING: Ja körde idag och gjorde en övning sedan när jag gick igång med nästa så tappade jag farten och la ner. Så kommer nog nya brevet till måndag hoppas jag.

MUSIK: Ja till tisdag hoppas jag till onsdag skall jag till banken och fixa lånet men till tisdag får vi se.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment