Tisdag 18/9-2018 19:49

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen sov 38 inatt och kom ur sängen till 11:10 idag och fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela spelet igen och idag tog jag slut bossen så jag är klar med spelet nu. Spelet var Oscura lost light och nu skall jag gå igång med nästa ett spel jag spelade men tappade intresset för när jag kom till en punkt där jag dog om och om igen. Det heter Ori and the Blind Forset och jag skall spela detta när jag inte sover igen en dag. Så till dagen jag gick till ICA för att handla lite idag och sedan hem igen. Fick lite jag skall köpa mat denna månaden igen så jag köpte lite idag tungt som jag slipper att bära sedan. Så jag gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag korv och stripes och så såg jag en serie idag när jag åt sista avsnittet på bron ja det finns ett till ja åtta avsnitt till på säsong fyra men skall jag se detta så får jag se det på datorn det ligger på svt play. Så mer? Jo jag hoppas att jag vinner idag och att de ringer till nio tiden och säger detta. Om inte så vet jag om jag vann imonn när jag kollar mailen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag kör igen till torsdag då blir det regn tror jag att de sa.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover inatt så kör jag här igen tills imonn.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen om jag inte får nya brevet igen tills denna veckan.

MUSIK: Ja jag går igång igen om jag vinner igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 17/9-2018 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov 48 rem inatt och kom ur sängen till 11:10 tiden fick i mig frukosten och så tabletterna. Sedan gav jag upp att göra nått idag så jag satte igång att spela spelet igen. Kom till slut bossen men där gav jag upp, skall göra en annan dag klart så är jag klar med det spelet sedan. Så sedan till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde lite stretch idag och sedan gick jag gång med middagen. Den var okey även att den var bränd så gick den ner. Såg nästa sista avsnittet på bron idag. Sedan är det säsong fyra och den är 8 avsnitt sedan är det slut med den. Så mer? Fick i mig en kopp kaffe med innan jag gick igång här. Så mer? Jo jag fixade en sak idag som jag hade fel på men jag gjorde det själv idag och jag fick det rätt. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag gjorde lite av stretchen idag inte hela men lite sedan duschade jag och jag är nöjd med dagen trotts att natten var kass.

ROMAN: Nä inget idag men jag går igång imonn hoppas jag igen.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen men troligen kommer nästa brev snart igen och då kör jag det stället är tre kvar att göra nu sedan är kursen över.

MUSIK: Ja vinner jag imonn så kör jag igång igen med denna punkt.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Söndag 16/9-2018 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov inte bra och kom ur sängen till 11:00 tiden så fick jag i mig frukosten och så tabletterna. Så sedan har jag gjort teckningen idag men jag höll inte på så länge idag men jag fick ändå gjort en hel del. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg innan detta en serie och så gick jag igång med middagen och såg en serie till idag nä två till. Så mer? Jo jag vann inte nått idag tror jag för jag kunde vinna 1700 tror jag men jag tror inte jag har gjort det idag. Men jag ser på mail idag om det gav nått. Så mer? Jo jag gick igång med träningsmaten idag men satte mig  och spelade lite till sedan och då brände jag träningsmaten suck. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Samma här inte nått.

TECKNING: Ja har gjort lite idag men det gick rätt okey även om jag fick kolla video för att komma på hur jag skulle göra. Mer till söndag igen.

MUSIK: Ja vi hoppas till nästa vecka igen så får vi se om jag vinner nått så kör jag igen.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lördag 15/9-2018 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag kom ur sängen till 11:30 när klockan ringde. Så jag var rätt seg då fick i mig frukosten och så tänkte jag gå igång med romanen och jag gick igång med den men tappade farten och la av. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris idag och såg då en film på netflix guardions of the galaxy två eller nått sånt hette den och den var okey. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag ett spel som jag hade spelat innan och fastnat på ett ställe kom idag till samma ställe igen och la då av för dagen. Så mer? Jo såg igår att jag kan ha vunnit 900000 eller 90000 eller 250000 jag har tre chanser ser idag när jag kollar mailen. Så mer? Hade en rätt okey natt men en kass dag idag fick inte nått gjort idag på hela dagen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag fick jag inte nått gjort på denna punkt heller.

ROMAN: Ja jag gick igång idag men sedan tappade jag farten och la ner. Hoppas jag sover bättre tills imonn.

TECKNING: Så tills imonn hoppas jag att jag kan köra igen på denna punkt skall då ta och finlira lite kanske vet inte exakt hur det blir men ni får veta imonn.

MUSIK: Ja vinner jag idag så kommer jag köra igen till måndag eller nä kanske till fredag om jag beställer lite så kommer det nog till fredag vi får se hur det går tills imonn.

Japp jag är klar för idag och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Fredag 14/9-2018 19:52

DAG: Jaha till natt igen och en skit natt igen vaknade till sex tiden och låg sedan fram till 10:00 innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och sedan fick jag vänta tills klockan slog 11:30 innan jag tog mina tabletter idag. Så innan detta så förberedde jag mig för att tvätta idag men jag fastnade vid datorn och kom inte ner förrän till 12:18 sedan upp igen. Så till 13:00 tiden så gick jag ner och fick upp tvätten och sedan upp igen. Och så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Får leva snålt ett tag nu har 60 kvar att leva på fram till den siste. Så mer? Jo jag gick igång med att köpa ett spel idag men det gick på 10 så det var billigt så jag tog det. Så mer? Jo till tre tiden så fick jag en grej som jag skulle göra men jag gör det redan så jag skall ta och ringa imonn och höra om jag skall vara med eller inte. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag tror jag jo jag fick igång middagen till fyra tiden hade idag kotletter med pommes och såg först en bron och sedan en till idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så kör jag igen imonn och så skall jag köra hela stretchen med hoppas jag. Men sömnen vill inte just nu ett tag så var det okey men nu. Jag hoppas att jag sover tills imonn.

ROMAN: Ja sömn så kör jag imonn.

TECKNING: Ja kör till söndag igen hoppas jag.

MUSIK: Ja vann jag idag så kör jag igen till nästa vecka men jag vann inte mycket men kanske lite ser imonn när jag kollar mailen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Torsdag 13/9-2018 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt vaknade idag till elva tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så till ett tiden  gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:30 tiden då jag la av och till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Så såg en serie när jag åt bron och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja mer? Jag skall gå igång att spela lite mer nu tänkte jag har ett par spel att spela men jag kommer inte igång med dem. Så tänkte om jag sover kasst så skall jag köra lite mer spel fram över. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja förkylningen känns så idag körde jag inte allt utan gav upp och gick hem. Men jag hoppas att förkylningen är över till nästa vecka så kör jag igen då.

ROMAN: Ja jag kom på mycket idag och jag har mer att göra kan bara hoppas att jag sover igen tills imonn.

TECKNING: Ja kör till söndag igen.

MUSIK: Ja kör om jag vann igår ser idag mer om detta imonn om det gav nått.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Onsdag 12/9-2018 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kom upp till 11:30 och fick i mig mackorna och sedan tabletterna sedan la jag mig igen. Kom ur sängen till 14:30 tiden och gick igång med middagen till tre tiden. Hade idag kotletter med stripes och såg ett avsnitt på bron sedan en serie till idag. Och jag fick i mig två koppar kaffe idag för jag tog ingen i morse jag la mig igen. Ja mer? Idag har jag spelat nya spelet och jag klarade av det just nu och det är därför jag är sen idag. Så mer? Jo jag har chans på 200000 idag ser när jag kollar mailen om jag vann eller inte. Så mer? Kass dag idag och jag hoppas på bättre tills imonn. Mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Jaha kör imonn igen om jag sover och jag kör även om jag inte sover så bra men då går det inte så bra. Så jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja jag har läst lite idag så jag håller det igång men jag måste sova bättre med.

TECKNING: Ja till söndag kör jag igen hoppas jag.

MUSIK: Ja har jag vunnit så kör jag igång igen till nästa vecka.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tisdag 11/9-2018 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt sov 27 och hade 26 i rem så kasst. Kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått igen. Kass natt så kass dag igen. Till ett tiden så stack jag först och hämtade paketet som jag måste gå en runda åt fel håll sedan till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så hemma så gjorde jag inte nått utan spelade lite men bara en stund så läste jag lite med men bara en stund. Så mer? Jo till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes men jag fick inte igång köttet för jag glömde tina det så jag fick in pommes och sedan fick jag ut den för sent så de var hårda och inte så goda. Så såg ett nytt avsnitt av bron och sedan en serie till sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Jo jag gick igång med att avkalka kaffebryggaren när jag kom hem från ICA. Så nu har jag för tre gånger till för avkalkning. Så mer? Jo jag köpte ett spel idag som skulle kosta 0,99 euro men kostade 0,84 av någon anledning som jag inte känner till. Spelade lite idag men tar det en annan dag resten. Så mer? Nä jag kan inte komma på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag kan köra till torsdag men jag mår inte sämre idag än jag gjorde i måndags så jag tror jag kan köra till torsdag med.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

TECKNING: Ja skall köra till söndag igen men jag hoppas då att jag sover bättre så jag inte lägger ner igen.

MUSIK: Ja vinner jag idag så kör jag igen till nästa vecka.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 10/9-2018 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt men sov ändå en timme och lite till så det var okey. Kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så gjorde jag inte nått idag heller. Jag tappade farten efter frukosten och så spelade jag spelet idag och jag blev klar med det idag. Så mer? Jo morsan ringde idag till någon gång kommer inte ihåg när det var men hon ringde igår med. Så men idag har jag lite förkylning jag har inte ont i halsen men den är lite kass och jag har ingen snuva jo jag brukar ha det för jag har någon slags allergi men jag vet inte var det är. Men nu är det lite mer än det brukar vara så ja jag är sjuk men jag stack till träningen idag ändå och det gick bra idag men jag hoppade stretchen idag igen. Så fick i mig middagen och så såg jag ett avsnitt av bron igen efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag har fått mitt paket idag skall hämta det imonn det är avkalkningstabletterna jag beställde så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det gick bra idag och jag hoppade som jag sa stretchen igen idag men jag kommer gå igång igen när jag sover igen. Och då mer än en dag hoppas jag.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kan köra igen.

TECKNING: Ja kör igen till söndag kan då hoppas att jag inte är trött igen så jag kör då.

MUSIK: Ja jag går igång vid vinst igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Söndag 9/9-2018 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag okey kom ur sängen till 11:10 tiden och fick i mig frukosten och så tabletterna. Sedan tappade jag orken helt och la ner allt idag. Jag dammsög till tolv tiden och sedan var jag klar för dagen hade inte lust med nått. Har spelat det nya spelet idag och det gick okey men sedan tog det stopp och jag la av. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag fiskpinnar och mos gott mos. Såg ett avsnitt av bron och så fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag inte mer idag. Och jag vann nog inte nått igår heller men ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn och då hoppas jag att jag sover hela natten med så jag är pigg och kry imonn.

TRÄNING: Jaha till imonn så kör jag igen kan bara hoppas att jag sover inatt så.

ROMAN: Ja inget idag men tills imonn hoppas jag att jag kör igen.

TECKNING: Ja jag gick igång idag men sedan tappade jag farten helt och la ner. Jag spelade spel istället men det gick så där idag.

MUSIK: Ja inget idag heller.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment