Onsdag 13/12-2017 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov bara en timme rem inatt. Kom ur sängen till 11:30 tiden fick i mig en macka och sedan tabletterna sedan tog det ett tag innan jag fick i mig resten av frukosten. Så idag har jag inte gjort nått men jag gick igång med att se serier till ett tiden. Så till tre så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg mer serier. Så efter detta så fick jag i mig en nä två koppar kaffe idag. Sedan har jag inte gjort mycket idag. En kass dag men jag hoppas att jag vunnit lite idag även om de inte har ringt så kan jag kamma hem 500.000 lite sånt utan att de ringer så vi får se när jag kollar mailen idag. Ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Har inte fått svar på problemet i datorn idag men kanske imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat för imonn och jag hoppas då att jag kan köra stretchen med. Jag mår bättre men än är det inte över med förkylningen har hållit på i två veckor snart.

ROMAN: Ja tills imonn så  hoppas jag att jag kan få till lite på denna punkt men som vanligt så beror det på hur jag sover inatt.

TECKNING: Ja kör till söndag igen kommer nog nytt till fredag tror jag brukar komma den 15é.

MUSIK: Ja vi får se när jag kan köra igen på denna punkt kanske till slutet av veckan men jag tror att jag får vänta tills nästa vecka igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tisdag 12/12-2017 20:36

DAG: Jaha till natt igen då och en kass natt igen kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta så har jag försökt lösa ett problem med datorn igen. Men har inte löst detta ännu. Jag har hållit på hela morgonen med det men gett upp och frågat forum idag. Så till två satte jag igång att se serier och såg fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med ris och såg ett par serier till idag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med mer? Nä kommer inte på mer idag seg dag och seg blogg idag med. Nä jag kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja kör till torsdag igen.

ROMAN: Ja om jag sover så kör jag igen men jag sover inte bra alls just nu.

TECKNING: Ja söndag då.

MUSIK: Ja vi får se när jag kör igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 11/12-2017 20:15

DAG: Jaha igår så glömde jag att ta mina tabletter ja en av dem som jag skulle ha tagit till 20:30 tiden då sover jag okey. Kom på detta till ett tiden eller om det var två så jag missade sömn inatt. Kom ur sängen till 10:30 och jag var illa seg idag. Fick i mig frukosten och så ville jag sova men det sket sig jag sov inte nått det kan jag inte och jag kunde inte heller vila idag. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen som jag hade glömt att göra igår och fick göra idag. Så såg serier idag när jag inte gjort nått och så även när jag åt. Så mer? En skit dag idag och som vanligt startade den med en skit natt. Men denna gång var det mitt fel att jag inte sov inatt. Får skylla på förkylningen eller nått.

TRÄNING. Ja körde idag och jag är inte frisk ännu men bättre och det gick okey idag lite segt var det men jag kommer igen till torsdag igen.

ROMAN: Ja idag blev inte nått gjort på denna punkt. Vi får se hur det går denna vecka om det släpper snart igen.

TECKNING: Japp kommer nog nytt till denna veckan men jag skall köra denna igen men inte nu hoppar lite och kör sedan den nya.

MUSIK: Ja nu är det bara förkylning kvar men det kommer nog ta ett tag innan jag kan sjunga igen troligen inte denna vecka i alla fall.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Söndag 10/12-2017 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt sov 45 minuter rem och var illa seg när jag kom ur sängen idag till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga till ett tiden. Så efter detta så skulle jag då ha tecknat idag och jag satte igång men inte idag ja la ner igen nästan med en gång. Kände inte alls för det idag. Så jag gick igång med serier och körde det fram till 15:00 då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg sista delen i serien. Så men jag har många mer att se. Ja i alla fall tre till som jag skall se innan nya säsongen kommer igång. Så mer? Jo i morse så löste jag ett problem med musikdatorn innan jag gick igång med dammsugningen. Så nu är allt okey med den har ett problem med denna och jag hoppas få det löst med om ett tag. Så mer? Jo de har inte ringt men jag hoppas ändå att jag vann lite kan ha vunnit under miljonen då ringer de inte. Ni ser idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Har sett på Youtube idag på DLC packet lite av varje för zelda idag. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat för imonn så jag är redo förkylningen är bättre men inte över ännu men jag tror att jag mår bättre tills imonn. Håller på att försvinna.

ROMAN: Ja om jag sover så kör jag igen imonn. VI håller tummarna för det.

TECKNING: Nä idag la jag ner nästan med en gång hade inte lust att köra idag alls men körde ändå och det sket sig.

MUSIK: Ja jag tror inte jag kör till nästa vecka för det har inte släppt men till slutet av veckan kanske.

Så dagen är slut och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lördag 9/12-2017 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannarna var uppe igår så jag sov inte bra. Men jag sov på morgonen så jag fick ihop en och en halvtimme rem men kom ur sängen till 11:20 så sen idag. Fick i mig frukosten snabbt och sedan tabletterna skulle idag ha ätit ägg frukost men inte idag. Så sedan har jag idag spelat lite och det gick bra men la sedan ner och gick igång med att se ikapp teven. Satte igång till ett tiden och såg sedan fram till middagen. Hade idag karréer med stripes och såg mer serier. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. En kass natt som ändå inte blev kass i rem sömn men har inte gjort nått idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Nej hoppade denna punkt idag.

ROMAN: Inte heller här gjorde jag nått.

TECKNING: Ja jag hoppas jag sover bättre inatt så kör jag imonn efter dammsugningen.

MUSIK: Ja vi får se till måndag hur jag då mår just nu kommer jag inte köra till tisdag det går inte att sjunga nu ändå men kanske till tisdag om jag blir bättre än vad jag är nu. Vi får se hur det går.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Fredag 8/12-2017 20:08

DAG: Jaha en rätt okey natt inatt fick en och en halv timme rem och jag var rätt pigg idag när jag kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå tolv.  När den gjorde detta så stack jag ner med tvätten och la in den sedan upp igen. Och idag kom nya DLC packet till zelda ut och jag laddade ner och spelade lite idag. Men dog just som jag klarade av det idag så jag la ner. Får ta dem med pilar för jag har bara en träff och sedan dör jag. Så till ett tiden så var jag nere och hängde upp tvätten sedan stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen var nere och fick upp lite tvätt och så spelade jag lite igen. Så sedan till tre jo jag skannade datorerna idag med och skulle fixa ett problem med musikdatorn men det sket sig. Jag hade inget hemma nätverk och det ville inte men jag kom ihåg sedan förra året och fixade till det och sedan skulle jag då fixa problemet men inte jag la in ett ilägg om det så får vi se vad de säger om det. Så mer? Jo till fyra tiden var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg ett par serier när jag åt idag. Så mer? Jo ingen vinst idag inte stor i alla fall för de ringde inte. Men kanske lite ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn. Och förkylningen är lite bättre men inte över hoppas att den släpper till nästa vecka igen.

TRÄNING: Ja kommer nog inte att köra stretch imonn i alla fall eftersom jag är sjuk. Men vi får se hur det känns imonn.

ROMAN: Ja till nästa vecka hoppas jag att jag kommer igen på denna punkt.

TECKNING: Ja söndag kör jag igen.

MUSIK: Ja vi får se när jag kan köra igen eftersom förkylningen inte ger sig så.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Torsdag 7/12-2017 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt trotts starktablett så sov jag inte bra inatt. Fick bara 43 minuter rem inatt och ändå sov jag i stort sett hela natten. Så en skit natt inatt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så tabletterna. Sedan har jag idag inte gjort mycket alls. Kunde ha sett på teven fram tills jag stack till träningen men gjorde inte detta. Mesta tiden har jag legat på sängen och tänkt skall jag gå till träningen eller inte. Men till tre stack jag idag och körde sedan hem och hoppade stretchen idag. Fick i mig middagen när jag såg på serier tre idag hann jag med. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag inte gjort mer idag. Jo det har jag jag har fixat ett fel på datorn hade två fel och jag tror att detta nu är löst hoppas jag. Jag får vänta en vecka och så om det kommer igen sedan tror jag att det är borta med. Så mer? Jo jag vann igår då har jag råd att spela till nästa vecka med. Det är inte mycket pengar kvar nu så jag får leva snålt men det brukar jag göra så. Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag tappade jag farten på slutet och hoppade ett par set och gick hem. Men jag körde nästan allt och jag är nöjd för vecka med sjukdom ändå.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover bättre inatt så kanske jag kan köra lite tills imonn. Men om jag inte blir bättre så kommer jag nog inte göra nått imonn. Jo se min serier hoppas jag så jag kommer ikapp.

TECKNING: Ja till söndag kör jag om inte förr vi får se vad som händer.

MUSIK: Ja har varit förkyld sedan måndag och denna gången så håller det i sig längre. Brukar gå över på ett par dagar men inte nu. Så kanske till tisdag om jag inte är förkyld.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Onsdag 6/12-2017 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov 76 och en timme 38 på rem så en bra natt inatt. Men jag kom inte ur sängen förrän till elva och fick i mig frukosten och tabletterna sedan fick jag göra allt annat jag skulle göra. Så idag gick jag igång med serier hela dagen körde igång till tolv tiden och såg sedan fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg ett par serier till så idag var det lång titt på serier. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Men det är bra att sömnen går bättre när jag blir frisk igen så hoppas jag att jag sover bra då med. Så jag hade hosta i morse och har jag det imonn så går jag inte till träningen. Men det var bara morgon som jag hostade idag. Vi får se hur det går imonn. För det har inte blivit sämre i alla fall så vi får se om jag går imonn eller inte. Så mer? Jo jag har kanske vinst idag har tre spel och de har inte ringt men jag kan ha vunnit ändå för de ringer bara om jag vinner över miljonen så jag kan ha fått rätt mycket ändå. Ni får veta idag på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se om jag kör tills imonn jag hoppas att jag kan köra för det är jobbigt att missa dag blir tungt att gå igång igen. Men om jag inte hostar så kör jag imonn.

ROMAN: Ja blir jag inte bättre så kör jag nog inte alls denna veckan får låta förkylningen försvinna först så går jag igång igen sedan.

TECKNING: Ja idag skulle jag ha kört men jag tänkte kör ikapp serierna har två till att se och det går 13 avsnitt på dessa så det är mycket att se ikapp.

MUSIK: Ja vi får se hur länge förkylningen håller i kan inte sjunga om jag är sjuk så jag hoppas att det släpper snart igen.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Tisdag 5/12-2017 20:19

DAG: Jaha till natt igen och inatt sov jag inte så bra kom upp till 55 o poäng och det är inte bra så hade jag bara en timme rem inatt och då blir det inte bra. Kom ur sängen till elva tiden idag och fick i mig frukosten sedan har jag inte gjort ett dugg idag. Jo jag har försökt fixa digital edition och idag så fick jag installera den gamla då fungerar det igen så jag kan läsa boken jag la upp på forum med om detta får se om de svarar på det eller inte. Så mer? Jo jag stack till apoteket och idag fick jag ett sms så nu fungerar det igen. Så köpte en flaska senap med sedan hem igen. Skall imonn beställa nytt såg idag att ett recept hade gått ut så jag får beställa nytt imonn. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:30 tiden hade idag kotletter med stripes och såg tre serier idag. Ja det var samma serie men tre avsnitt. Så mer? Jo jag fick två samtal idag med till middagen och sedan ett efter. Så mer? Är förkyld som igår men jag hoppas att det blir bättre tills jag sticker till gymmet till torsdag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag är bättre tills torsdag för nu är det jobbigt med att jag är snuvig men vi hoppas att det blir bättre tills torsdag.

ROMAN: Nä kass natt och inget gjort på denna punkt idag heller. Men jag kommer igen tills förkylningen är över.

TECKNING: Ja om jag inte är bättre imonn så skall jag försöka köra lite på denna punkt imonn. Får se om det går bättre imonn än innan.

MUSIK: Ja skall jag sjunga så kommer jag inte kunna detta förrän sjukdomen är över så jag kommer igen till nästa vecka hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Måndag 4/12-2017 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov 75 på nya appen och fem cykler och fyra timmar rem så en väldigt bra natt inatt men jag var förkyld och jag la ner allt idag. Jag tänkte skita i att gå till gymmet och bara vara idag men jag ändrade mig och stack till gymmet till tre tiden. Så sedan hem igen och så hoppade stretchen och gick igång med middagen. Såg idag fyra serier ja det var samma serie men fyra avsnitt eller om det var tre kommer inte ihåg nu men det var nog tre. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen och så nu är jag här. Så mer? Ja fick idag ett sms om att tabletterna fanns på apoteket skall hämta dem imonn. För fösta gången så fungerar sms innan har jag inte fått sms innan men idag så. Ja mer? Jag kom upp idag till elva tiden för jag sov länge inatt och så fick jag bra tid med. Ligger den mellan 65 och 75 så är den bra men jag sover bara två cykler normalt och så måste jag ha över en och en halv timme rem så är natten okey. Så mer? Sover jag bra när jag tar stark tablett så sover jag bäst som idag.

TRÄNING: Ja tänkte idag att jag skulle skita i att träna helt men så efter att jag kom upp idag så blev jag bättre i halsen och så tänkte jag kör ändå. Antigen så går det bra eller så blir jag mer sjuk jag tror inte jag blir mer sjuk men det ser vi imonn. Idag känns det bra ja inte sämre i alla fall.

ROMAN: Nä inget idag men jag kör imonn om jag sover så vi hoppas på det.

TECKNING: Ja vi får se om jag kör en annan dag än till söndag nu när jag är sjuk så kommer jag inte sjunga i alla fall det fungerar dåligt med snuva.

MUSIK: Ja vi får se om förkylningen går över annars så kör jag till nästa vecka igen. Om det inte är en seg förkylning som håller i längre hoppas inte det.

Så dagen är över och jag är ändå nöjd med dagen trotts att jag inte fick nått gjort på grund av sjukdom. Men jag hade en bra natt då brukar dagen bli bra med. Så även idag. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Posted in Uncategorized | Leave a comment