Måndag 27/8-2018 19:45

DAG: Jaha inatt sov jag okey kom ur sängen till 11:20 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Så till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag och gick igång med middagen. Såg ett nytt avsnitt av bron idag när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag har idag försökt få inspelningen att gå igång men inte heller. Jag kan spela in men inte få webbkameran att gå igång och jag vet inte varför men jag lämnade ett inlägg på ett forum så jag hoppas få svar snart igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag tror jag. Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag allt men jag fick ta ner när jag körde bröst idag. Samma sak hände förra veckan och jag har kunnat göra det innan men inte nu. Men jag tog ner och sedan gjorde resten innan så gjorde jag allt i ett svep men nu kör jag två set sedan vila och så ett till.

ROMAN: Ja inatt så sov jag okey och idag körde jag igen. Jag kommer på rätt okey men så tappar jag farten och lägger ner. Men jag är ändå glad att jag kan köra igen var ett tag sedan nu. Så hoppas jag att jag sover inatt med så kör jag imonn.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen skall ta och läsa nya brevet en dag så är jag klar med det sedan. Kan inte göra det för jag har inte pengar att köpa saker jag behöver. Så jag kör 3D programmet istället.

MUSIK: Ja tills imonn till nio tiden så kan de ringa eller så är det under millen och då ringer de inte men jag vet då tills onsdag om det gav nått.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.