Torsdag 20/9-2018 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen sov inatt 38 min rem och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så gick jag igång med inte nått igen. Jo jag har spela lite idag och det gick okey men så sket det sig igen. Så mer? Jo jag stack till träningen till tre tiden och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen som jag hade glömt att ta fram ut frysen. Så sedan såg jag en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så har jag försökt få fatt mina papper på övningarna jag gjorde förra gången jag hade ont i höften men jag kan inte hitta dem. Så jag får ringa imonn och beställa tid igen har inte råd men jag måste ändå. Så mer? Jo jag beställde tabletter idag kommer nog till tisdag eller onsdag. Så mer? Jo jag vann inte nått heller men det är ju som det brukar vara så. Och mer? Nä kommer inte på mer idag så ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag gjorde inte alla övningar idag hade ont och la ner magen idag. Får hoppas att jag får tid snart så jag kan få bort smärtan igen och köra allt sedan.

ROMAN: Ja inget idag heller men jag hoppas på imonn om jag sover vill säga.

TECKNING: Inget brev heller idag brukar komma till den 15é men nu dröjer det hoppas att det kommer innan helgen. Om inte så kör jag 3D programmet till söndag igen.

MUSIK: Ja jag går igång med denna punkt om jag vinner lite så jag kan köpa lite grejor och sätta igång igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.