Söndag 2/6-2019 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga till tolv tiden. Efter detta så gick jag igång med träningsmaten. Jag gjorde den och sedan fick jag igång med middagen. Hade idag kyckling och bön salsa men idag var det inte så gott som innan. Jag kokade lite ris och sedan tog jag bön salsa. Jag såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan till 16:50 tiden gick jag igång med spelet och idag spelade jag det klart till slut. Så laddade jag upp alla avsnitten till OneDrive och raderade sedan filerna på datorn. Så sedan så tog jag bort gamla filer på datorn och jag trodde att jag gjorde fel men det gjorde jag inte pust. Jag tog bort gamla uppdateringar som kom nya och lite till via inställningar. Så och det tog en halvtimme att ta bort det och därför är jag sen idag. Så mer? Jo jag sa att jag var klar med Hob ett roligt spel som jag kanske spelar lite till jag har inte hittat allt så jag kanske tar och gör det en dag. Men till onsdag skall jag spela The Witness. Och jag kanske lägger upp med får se. Så mer? Jo jag kanske har vunnit lite idag ser när jag kollar mailen idag. Jag lägger upp på Twitter om det gav nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag kör imonn kan bara hoppas att jag sover bättre nu. Men tills imonn så får jag nog det jag beställde och då kanske jag sover bättre ändå igen.

ROMAN: Ja om jag sover så kör jag igen på denna punkt.

HEMSIDAN: Ja sover jag inte inatt så kör jag denna punkt imonn igen. Har kommit till recepten och det är väldigt mycket att göra där. Så jag kommer hålla på i ett par månader tror jag att det blir. Det är lite jobbigare nu än innan. Jag måste göra stycken på varje rad för att få till det som jag vill och det går inte att göra på annat sätt.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.