Onsdag 12/6-2019 19:33

DAG: Jaha igen så vaknade jag till fyra tiden och jag har ingen aning om varför jag vaknar jag hör inget tror jag men ändå så vaknar jag varje natt till fyra fem tiden. Då har jag sovit i tre timmar om jag vaknar till fyra fem en timme mer. Och som jag sa så har jag ingen aning om varför jag vaknar då. Jag hade hoppats på att kunna komma på varför jag vaknar men inte heller. Är det något som hörs så vaknar jag och sedan hörs inget mer då i så fall. Så skumt är det och jag hoppas komma bort från det för nu sover jag sämre än innan. Så kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med hemsidan. Och jag fick svar men fick fråga igen så jag hoppas att jag vet tills imonn. Så mer? Jo till 14:00 gick jag igång med middagen hade idag kyckling med ris igen har det varje dag jag spelar nu. Så och sedan åt jag middagen och såg en serie när jag åt idag. Och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Så sedan har jag chans på lite pengar om jag får ett mail om utbetalning för det är över 50000 då kommer ett mail kommer inget mail då har jag inte vunnit nått. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover bättre inatt. Tummarna tack.

ROMAN: Ja om det fortsätter så här så kommer jag aldrig komma igång igen med denna punkt.

HEMSIDAN: Ja jag frågade om det fanns ett sätt att lägga till menyn på alla sidor och det gör det men jag vet inte hur jag gör om jag redan har lagt till menyn innan. Troligen får jag ta bort den och sedan lägga till den igen. Om det inte går på annat sätt. Annars så måste jag göra alla 28 sidor för hand jag hoppas inte detta. Får nog svar tills imonn.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.