Fredag 14/6-2019 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt sov jag till fyra igen men sov sedan lite till innan jag kom ur sängen till 11:00 idag. Jag somnade senare inatt jag gjorde mig inte så sömnig och hoppades att detta skulle göra så jag inte vaknade till fyra fem igen men inte heller. Jag testar igen så jag kan somna till två tiden och sedan sova till 10:00 förhoppningsvis. Jag blir illa trött och somnar och sedan vaknar till fyra fem. Men nu skall jag bli pigg genom att inte slöa till utan köra igång hjärnan igen innan jag somnar så hoppas jag att jag sedan kan somna som jag skall och komma upp till 10:30 tiden i alla fall. Vi får se hur det går med det. Så fick i mig frukosten och så kollade jag hemsidan idag men jag kommer inte in på bloggen ännu. Jag fick idag lägga upp och till tre tiden tror jag att det var fick jag in min blogg på hemsidan. Skall se om det går att göra idag eller om jag får vänta tills imonn idag med. Så var ute till 14:30 tiden och köpte lite från ICA och sedan hem igen. Så gick igång med middagen till tre tiden hade idag korv och stripes och såg lite på en film men jag såg inte klart idag orkade inte idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så kollade jag hemsidan igen men inget nytt ännu. Så mer? Nä inte mer idag jag kommer igen tills imonn med mera då.

TRÄNING: Ja om jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Kan bara hoppas att min plan går i lås och jag sover bättre sedan: Det måste den för nu är det inte bra alls.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag igen imonn.

HEMSIDAN: Ja jag har gjort en sitemap idag men jag får inte med bilderna alls jag vet inte varför heller men det kan ha med att sidan inte är uppe de har problem med det på webbhotellet så jag hoppas att det är löst till måndag igen. Men nu är allt klar för att lägga upp men som jag sa så är inte bilderna med och jag vet inte varför eller. Men det kanske är löst tills imonn kollar bloggen den vill inte alls just nu så jag får se om jag kan lägga upp idag eller om jag får göra imonn igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.