Söndag 21/7-2019 19:43

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen somnade till tio tiden tror jag men vaknade sedan igen till tre tiden. Men jag somnade igen och låg sedan i sängen till 10:30 då jag kom upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått. Jo jag dammsög till ett tiden. Så sedan gick jag igång med middagen till två tiden. Jag hade kotletter och pommes och såg en film idag igen sista delen av serien. Så efter detta fick jag i mig en kopp nä två koppar kaffe för jag tog ingen i morse. Så sedan till 17:00 tog jag mina tabletter och så satte jag igång med att spela spel. Körde den fram till 18:10 nått sånt. Så efter detta så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag vann inte nått idag ja inatt heller kanske 2200 kan jag ha vunnit ser detta ikväll när jag kollar mailen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn då jag skall träna till tre tiden så jag hoppas att jag sover inatt mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så jag kan köra imonn. Men jag sover inte bra men det kanske ordnar sig om jag ger det en liten tid hoppas jag. Jag har inte packat väskan idag skall göra nu efter bloggen så jag kommer i säng i tid.

ROMAN: Ja om jag sover så kör jag igen på denna punkt. Om det går som jag vill så vaknar jag till sex tiden och sedan tar jag lunch till tolv och så kör jag resten av dagen tills jag sticker till träningen till tre. Men då måste jag sova med och jag sover så där just nu men jag får nog ge det ett par veckor innan jag kan säga säkert hur jag gör.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.