Lördag 28/9-2019 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen var trött när jag kom ur sängen till 10:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag tänkte gå igång med romanen men hoppade idag igen tappade farten och la ner. Jag har inte gjort nått idag på hela dagen jo jag har spelat ett spel nu för ett tag sedan men annars inte nått på hela dagen idag. Jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag fläsk och löksås och potatis och såg en serie ja en med två avsnitt idag hann jag med. Så sedan spelade lite och det gick okey på det hela taget. Så mer? Jo jag har skickat ett meddelande till webbprogrammet om en sak så jag hoppas att jag får svar tills måndag igen. Så mer? Jo det är spel men jag vann inte nått på lotto de ringer med en gång och de har inte ringt nu så nej jag vann inte nått där. Men jag har mer chans tills imonn om de ringer till imorron bitti så kanske jag kan vinna något där. Så mer? Jo spelet jag spelar heter turing test och är ett pussel spel utan jäkt lugnt och stilla spel men jag hann inte så långt idag. Så mer? Nä inte idag ses igen imonn då skall jag klippa mig och så kanske jag skall spela lite Nintendo med. Vi får se hur det blir tills imonn.

TRÄNING: Ja idag skulle jag ha stretchat men gjorde inte hoppas att jag kan göra till nästa lördag jag måste gå igång med stretchen igen nu.

ROMAN: Ja inget idag heller men jag skall för jag sover lite bättre nu även om jag ibland är illa seg efter kass natt. Så hoppas jag att jag kan få till så pass sömn att jag kan köra här igen.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.