Måndag 23/12-2019 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen jag somnade till ett tiden igår och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat lite idag men inte så mycket. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Jag gjorde inte allt idag igen. Gick igång med middagen när jag kom hem och så fick jag i mig en kopp kaffe efter detta. Såg den nya serien igen idag den heter Glitch tror inte det stavas så men nått sånt är det kommer från Australien tror jag visst. Så mer? Ja jag såg lite på Youtube idag när jag kom hem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag. Jo morsan kommer till mig och firar jul till tolv tiden kommer hon. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag tror att jag har problem med tabletterna som gör att jag är trött jag läste på den för ett tag sedan och men kan bli trött av dem det gör nog sitt med.

ROMAN: Ja inget idag på denna punkt.

MUSIK: Nä inte här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.