Söndag 29/11-2020 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår natt så hade grannen folk hemma ända till fem tiden och det var därför jag var seg igår glömde säga det igår. Inatt var okey men jag sov inte bra ändå. Kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så hoppade jag lunchen idag och stack ut och hämtade paketet jag fick från stadium fick det igår men det kom tio minuter innan posten stängde så jag hann inte igår. Så sedan hem igen och gick igång med att fixa träningsmaten efter detta så såg jag två avsnitt av serie på Disney och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare med stripes och såg en serie när jag åt idag. Jo jag klippte mig idag innan jag gick igång med att hämta paketet idag. Så sedan köpte jag ett program igår kväll jag köpte nya painter 2021 för 1000 så nu har jag inte nått kvar alls av mina pengar. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har idag packat väskan men nya byxorna så hoppas jag att dessa inte spricker de var rymligare så jag hoppas att det räcker så att de inte spricker igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.