Tisdag 2/2-2021 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt har jag hört mina grannar prata i omgångar och sovit ganska kasst på det hela taget. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag på hela dagen. Idag skulle min låt komma upp men det har den inte gjort i alla fall på Spotify så jag hoppas att den kommer upp tills imonn. Så skall jag dela länk till att lyssna på de flesta ställen där det går att lyssna eller köpa. Men inte idag kommer nog imonn. Så har väntat på detta hela dagen och jag har inte gjort nått mer idag än detta. Jo jag gick igång med middagen till 16:00 hade idag fläsk och löksås och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i idag i mig tre koppar kaffe har inte tagit på länge nu bara morgon inte middags kaffe så jag hade många idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget på denna punkt idag.

ROMAN: Ja inget här heller.

MUSIK: Ja det stod att det skulle komma till Spotify först och sedan de andra men inte heller. Det stod att det skulle vara klart tills idag men inte ännu. Jag kommer lägga upp länk i bloggen och på Facebook så ni kan lyssna på låten. Kan dock säga att det inte låter exakt som jag vill. Jag mixade exakt som det skulle låta i mina lurar på musikdatorn men så går inte att mixa då låter det inte bra i annan dator. Så jag skall göra andra låten och sedan göra en remix eller vad det nu heter och lägga upp första låten igen så hoppas jag att jag kan få det att låta bättre på första låten. Men jag får väta tills imonn skulle komma upp idag men har inte gjort det så imonn hoppas jag att jag kan komma igen. Så mer? Nä det var nog allt för idag ses igen imonn.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (snart musik)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.