Torsdag 1/2-2021 20:12

DAG. Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov rätt okey och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att ringa till webbhotellet då var klockan runt 12:00. Sedan till ett tiden så gick jag igång med träningsmaten tog väl en halv timme nått sånt. Sedan gick jag igång med musiken fram till 15:30 idag då jag la ner för dagen. Och sedan till 16:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Såg ett avsnitt av en serie när jag åt och sedan missade jag kaffet idag. Jo idag när jag kom hem så kom grannen och hade fel på teven så jag gjorde en kanalsökning men felet var kvar så jag kunde inte fixa det för honom. Så mer? Nä jag har inte mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag igen och det gick bra idag igen tar nu en timme och en halv att träna med tiden det tar att gå dit så jag tränar snabbare nu än innan men då har jag satt mer fart med ja jag vilar tio sekunder sedan lyfter jag igen då går det fort.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja idag har jag gjort text men jag måste nog fixa till den lite innan jag går igång med den så jag hittar rätt rytm i texten har lite problem med det just nu. Så mer? Jo jag skall ta och se om jag kan få tag i mina grannar en dag så jag kan köra utan att jag stör för mycket.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (musik)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.