Onsdag 10/2-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen och jag vaknade ett otal gånger inatt av att grannarna pratade jag vaknar av minsta ljud då jag sov så där inatt. Kom igång till 11:10 fick ett samtal idag från morsan till elva tiden. Efter detta så gick jag igång med frukosten och så sedan gick jag igång med romanen körde igång idag till ett tiden höll på idag till 15:00 tiden nått sånt. Så sedan med en gång idag gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar och ris och pepparsås. Såg en film idag men såg inte klart idag ser en annan dag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag efter middagen. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag har glott på Youtube idag om mixning med mera annars inte nått. Jo jag var nere och slängde en påse sopor med till tre tiden.

TRÄNING: Ja inget idag jo jag skall ta och packa väskan idag har inte gjort detta ännu men gör efter bloggen med en gång.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra trotts att morsan ringde idag gick bra idag. Kör imonn igen har kommit till nästa person idag och jag tror att jag har två personer kvar nu sedan går jag igång på nästa omgång igen omgång 7.

MUSIK: Ja har glott på mixnings tips idag på Youtube ett par hann jag med idag. Annars så ligger jag nere ett tag med detta. Hade varit kul att gå kurs om detta men det kommer gå på över 15000 så har inte pengar till detta nu och kanske aldrig heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (roman)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.