Tisdag 6/7-2021 19:53

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag vaknade idag till sex och sov sedan inte mer idag. Kom ur sängen till 8:30 tiden och fick idag i mig två mackor och sedan också två knäcke med idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan till 13:30 stack jag till posten och hämtade mitt paket idag köpte strumpor igår och kallingar kommer imonn och sedan fick jag också från apoteket idag med via postlådan. Så sedan hem igen och gick igång med middagen till 15:00 hade idag kotletter med pommes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo den nya Nintendo kommer till oktober men jag kommer inte köpa den. Den är lite större och lite bättre skärm och kostar 3500 nått sånt jag hade köpt om det hade varit 4K men jag kan köra på den jag har är bara lite bättre så jag kör på den jag har kommer inte köpa. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt.

ROMAN: Ja idag när jag vaknade så tänkte jag att jag kanske skulle kunna köra men med tiden så sket det sig efter väldigt tidig morgon.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.