Måndag 5/7-2021 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen jag somnade väldigt tidigt igår för jag var väldigt trött igår kväll efter kass natt till lördag och sedan söndag med. Och vaknade idag med ont i nacken och jag fick lägga ner träningen kan inte träna med detta så jag la ner idag. Så till 11:10 fick jag igång frukosten och så gjorde jag inte nått idag. Till 15:00 tiden gick jag igång med middagen efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar kaffe tog inte igår så jag tog två idag. Så mer? Jag kan inte komma på mer idag. Jo jag såg en serie idag när jag åt. Så mer? Jo jag hade en från Tele2 idag jag har ett gammalt modem som jag måste byta men kan inte göra detta än. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på grund av att nacken gjorde ont jag får detta när jag sover för länge eller kasst på natten denna gång av för lång sömn jag somnade nästan med en gång igår kväll. Så jag hoppar denna veckan med så kör jag igen till måndag igen.

ROMAN: Ja om jag sover så kan jag köra igen på denna punkt jag hoppas att jag kan göra detta tills imonn igen.

MUSIK: Nä inget idag jo jag har glott på Youtube idag om musik och saker som tillhör musik idag annars inget alls.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.