Onsdag 6/4-2022 19:47

DAG: Jaha till natt igen igår tog jag öronproppar men jag hade haft detta innan och fick ta ut dem igen gjorde ont och jag kunde inte sova i dem. Så kom igång idag till 10:20 tiden och jag kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag igen till ett tiden slutade idag till 15:00 då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg två serie idag när jag åt. Efter detta fick jag idag i mig två koppar kaffe glömde en dag tog två idag. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat idag och jag hoppas att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

ROMAN: Ja idag fick jag göra om massor jag hade tagit lördag till dag men de träffades på en måndag jag fick göra om massor idag och pilla massor för att det skulle gå ihop men så är det när man skriver med långa mellanrum och inte kommer ihåg vad man gör. Som jag har sagt är närminnet och långtidsminnet kasst så jag kan göra fel jag tror att jag hittar detta när jag läser men jobbigt är det att rätta. Men jag tror att jag fick till det idag satt länge idag för att få det rätt.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.