Måndag 11/4-2022 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt vaknade tidigt idag till sex tiden kom sedan igång idag till 10:30 tiden jag var pigg idag när jag vaknade igen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till 12:30 körde den idag till 14:20 och sedan till 14:50 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen hade idag köttfärssås och spagetti och såg först ett sedan ett halvt avsnitt av samma serie idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har spelat lite spel idag med men bara korta stunder för att fixa lite grejor innan jag går igång på riktigt en dag vet ej när men en dag kör jag igen på spelet. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde allt idag men det var inte många på gymmet idag så jag fick allt gjort idag och det gick bra idag. Och så var jag pigg med det gör sitt med.

ROMAN: Ja idag hann jag med en person idag men jag fick fixa lite mer idag för att få det som jag ville och det tar tid  att göra. Men en bra dag idag. Hoppas på imonn med om jag sover då vill säga.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.