Fredag 6/1-2023 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen inatt kom igång idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo idag till 09:50 fick jag upp och fick igång skannern på båda datorerna sedan kom jag igång igen till 10:45. Så efter frukosten och annat så gjorde jag inte mer idag. Jo jag gick igång med gröt idag igen och det gick ner idag men jag åt tre mackor idag så gröten gick ner just som jag ville men jag var rätt mätt idag när jag åt denna. Så sedan till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så efter detta så la jag mig igen fram till 15:30 seg idag och gick sedan igång med middagen till 16:00 hade idag kotletter med wok och pasta idag. Men jag var sen idag och körde woken för länge idag så det var så där gott idag men jag fick ner det ändå idag. Och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe med sedan var det inget mer idag.

TRÄNING: Ja ingen träning idag igen.

ROMAN: Och nej inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag) (och inte ännu frisk ändå)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.