Onsdag 5/9-2018 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov 42 rem inatt och det var inte nog så jag gjorde inte nått idag jo jag såg en film till tolv tiden. Jag tog min andra gratis film och såg Tor rangnarök och den var okey. Så fick jag i mig middagen till tre tiden hade då fläsk och mos gott mos och lök sås så såg jag ett avsnitt av bron igen. Så mer? Jo till två tiden stack jag till apoteket och sedan till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så mer? Jag har chans på 222000 idag hoppas att jag slår till idag ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Ja mer? Skall köpa ett spel till november tror jag att det kommer har sparat 500 då och kan köpa ett utan att ta av mina pengar alls då. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag tror jag nä jag kommer inte på mer ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan tills imonn så jag hoppas att jag sover inatt så kör jag imonn.

ROMAN: Ja sömn så kör jag imonn.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen.

MUSIK: Ja om jag vinner idag ja igår men ser  det idag så kommer jag gå igång med musiken igen. Vi håller tummarna för det.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.