Måndag 10/9-2018 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt men sov ändå en timme och lite till så det var okey. Kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så gjorde jag inte nått idag heller. Jag tappade farten efter frukosten och så spelade jag spelet idag och jag blev klar med det idag. Så mer? Jo morsan ringde idag till någon gång kommer inte ihåg när det var men hon ringde igår med. Så men idag har jag lite förkylning jag har inte ont i halsen men den är lite kass och jag har ingen snuva jo jag brukar ha det för jag har någon slags allergi men jag vet inte var det är. Men nu är det lite mer än det brukar vara så ja jag är sjuk men jag stack till träningen idag ändå och det gick bra idag men jag hoppade stretchen idag igen. Så fick i mig middagen och så såg jag ett avsnitt av bron igen efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen. Så mer? Jo jag har fått mitt paket idag skall hämta det imonn det är avkalkningstabletterna jag beställde så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det gick bra idag och jag hoppade som jag sa stretchen igen idag men jag kommer gå igång igen när jag sover igen. Och då mer än en dag hoppas jag.

ROMAN: Ja imonn hoppas jag att jag kan köra igen.

TECKNING: Ja kör igen till söndag kan då hoppas att jag inte är trött igen så jag kör då.

MUSIK: Ja jag går igång vid vinst igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.