Måndag 11/2-2019 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade inatt och var på toan men sedan till nio stängde jag av sömn kollen och jag sov då en timme och fyrtio rem inatt. Så bra sömn. Gick igång med musiken idag till tolv tiden jag ringde morsan idag till tio tiden för jag trodde att jag hade lovat att ta mig till henne men det hade jag inte. Men jag åker imonn till henne och hämtar stekpannan och fixar hennes teve. Åker till tolv tiden imonn. Så sedan körde jag musiken till 14:30 tiden då jag la av för dagen. Så till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Och idag gjorde jag stretchen igen och jag var stel som bara den. Så efter detta så fick jag i mig middagen och såg en serie när jag åt idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så bäddade jag sängen med. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn så hoppas jag att jag sover lika bra imonn.

TRÄNING: Ja jag körde allt idag och jag var pigg så allt gick bra så även stretchen efter även om den var seg jag var illa stel och det gjorde ont. Men nu hoppas jag att jag kör varje vecka igen två gånger stretch.

ROMAN: Nä inget idag heller vi får se när jag kör här igen. Men jag läst slut King idag och skall gå på annan tills imonn.

MUSIK: Ja jag körde idag och jag sjöng lite idag och gjorde alla texter idag så jag kan gå på igen till nästa gång med sång.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.