Söndag 2/9-2018 19:59

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt igen hann inte stänga av idag heller och sov länge fram till 11:30 fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så till tolv tiden gick jag igång med dammsugningen. Så efter detta så körde jag igång med 3D programmet. Körde det idag fram till 14:30. Så sedan la jag ner för idag och gick igång med middagen. Hade idag fiskpinnar och mos gott mos och såg ett avsnitt av bron igen idag. Så mer? Jo jag gick igång med hemsidan idag igen för att lägga upp lite men det blir inte som jag vill och jag har kollat nu men inte hittat hur jag skall göra heller. Jag har lagt ut alla cookies som finns på sidan men det lägger sig inte som jag vill och jag kan inte komma på hur jag gör för att fixa det heller. Så det får vara så ett tag så kanske jag kommer på det en dag. Men inte idag jag har kollat nu länge och nu gav jag upp och la ner. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller och troligen inte heller idag gav ingen utdelning på det jag hade jo 1500 kan jag ha vunnit men inte mer. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag kommer igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag sov bra inatt igen det är två dagar i sträck så jag hoppas att det håller i så kör jag imonn igen och då skall jag köra allt igen med stretch med. Vi hoppas på bra sömn inatt igen.

ROMAN: Ja om jag sover så kör jag imonn igen vi håller tummarna för det.

TECKNING: Ja körde idag men det går så där och jag la inte upp nått idag ni ser ändå inte på det så det är ingen ide att lägga upp nått då. Men jag har gjort lite och det gick bra även om det inte blir exakt som jag vill men lite fel är okey ändå. Jag tror jag måste ändra inställningen på fin liret lite men jag vet inte hur man gör. Just nu är det rätt grovt och det är svårt att få till det som jag vill när det inte ger fina linjer som det gör just nu. Men jag skall kolla hur man ställer om det och sedan gå igång igen med det.

MUSIK: Ja om jag vinner tills nästa vecka så kör jag igen snart.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.