Måndag 3/9-2018 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag har sovit bra lördag söndag och nu även måndag. Ja inte lika bra som innan men bättre än jag brukar göra. Sov inatt 1,20 rem och jag var pigg idag när jag kom ur sängen. Men jag vaknade redan till sju tiden och låg sedan fram till 10:30 då jag kom upp. Fick i mig frukosten och så fick jag idag vänta på att klockan skulle slå 11:30 så jag kunde ta tabletterna. Så sedan gick jag igång med romanen till ett tiden höll på fram till 14:30 tiden idag och det gick bra idag med. Så sedan stack jag till träningen och sedan hem igen. Gjorde idag en ben stretch sedan gav jag upp och gick igång med middagen. Såg bron avsnitt fem om jag inte minns fel idag. Så mer? Jo jag har spelat lite idag med på nya spelet men det går så där och jag la ner efter en stunda bara idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger ses igen tills imonn. Hoppas jag sover inatt med och sedan med.

TRÄNING: Jaha körde idag och idag var jag stark för jag gjorde det jag inte kunde veckorna innan. Jag blir svag när jag sover kasst men idag var jag stark och gjorde allt som jag inte kunde innan.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra. Jag hade lite svårt att komma igång idag men tillslut så gick jag igång och körde sedan till 14:30 då jag tappade farten och la ner.

TECKNING: Ja jag har pillat lite idag och jag tror jag har kommit på hur jag skall få det mer detaljrikt när jag kör fin lir. Vi får se hur det går till söndag igen.

MUSIK: Ja om jag vinner så kör jag igen men jag ligger lågt just nu för jag kan skriva och det vill jag göra. Men om jag slår till så kommer jag gå igång igen med denna punkt.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.