Lördag 1/9-2018 19:42

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt inatt vaknade idag till 11:30 då mobilen ringde och det var dags att ta tabletterna. Så jag fick vänta med att se hur jag sov inatt tills jag stängde av klockan. Så inatt sov jag mer än två timmar så bra sömn inatt. Men jag var seg och kom inte igång med romanen förrän till två tiden. Körde en timme idag. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag korv och pommes och såg ett avsnitt av bron idag igen. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så köpte jag ett spel idag som var så där kollade inte riktigt idag innan jag köpte det men det var sänkt från 150 till 105 och då köpte jag. Har spelat lite men inte så mycket idag. Så mer? Jo jag kan ha vunnit idag nä igår ser idag. Ni ser på Twitter idag om jag vann nått. Så mer? Imonn skall jag klippa mig och sedan dammsuga och så teckna ja jag kör 3D programmet igen. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja missade idag igen men till måndag kör jag igen om jag sover vill säga.

ROMAN: Ja körde lite idag och det gick bra men jag kan göra mer. Satte mig och läste idag med måste göra det om det skall bli bra skall göra varje dag nu fram över.

TECKNING: Ja skall kör 3D programmet till söndag igen så får vi se om det går att lägga upp film nu då?

MUSIK: Ja om jag vann så kan jag köra här igen men vi ser idag om det gav nått.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.