Söndag 23/9-2018 19:34

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag lade mig lite annorlunda igår och inatt sov jag okey så jag vet att det är hur jag somnar på natten ja innan jag somnar på natten som gör skillnaden. Sov inatt en och en halv timme rem och kom ur sängen till 11:00 idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga till ett tiden. Så efter detta så gick jag igång med 3D programmet körde det idag fram till 14:30 då jag la ner för dagen. Och jag gick igång med middagen till tre tiden såg en serie när jag åt idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så såg jag 4 avsnittet nä tredje avsnittet på bron idag. Nu är det fyra kvar att se ser på SVT Play på datorn. Så mer?  Jag åt idag karréer med stripes och såg då en serie som jag sa. Så mer? Testade lite att spela idag men jag dog med en gång både på datorn och på Nintendo idag. Så mer? Jag tror inte jag vann nått igår heller men ser det idag och vann jag så ser ni på Twitter idag om det gav nått. Så mer? En okey dag idag och jag fick bra sömn som jag inte haft på ett bra tag nu. Så mer? Nä kommer igen tills imonn med mera då ses igen.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Så får vi se vad jag får för övningar till torsdag så jag får bort snärtan i höften igen.

ROMAN: Ja hoppas att jag sover så kör jag imonn igen.

TECKNING: Ja körde idag och jag är klar så jag målade den idag men jag måste göra mer ser inte så bra ut nu men om jag lägger till mer så kommer det bli bättre hoppas jag.

MUSIK: Ja ingen vinst men kanske till denna veckan hoppas jag för då kör jag igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.