Tisdag 25/9-2018 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt så jag kom ur sängen redan till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och sedan fick jag vänta tills klockan slog 11:30 innan jag tog tabletterna. Så sedan till 11:30 tiden just efter jag hade fått i mig tabletterna så satte jag igång att göra räkningarna. Så blev inte så mycket kvar denna månaden heller men jag hoppas att det räcker. Så sedan till tolv tiden stack jag till ICA för att handla. Först kött sedan resten. Så efter detta så kom jag på att jag hade glömt att hämta mina tabletter på posten så jag stack ut igen och fick hem dem. Så sedan gick jag igång med middagen till tre tiden hade idag hamburgare och pommes och så såg jag på jusitclige eller hur fan det stavas och det var rätt kasst. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så diskade jag. Så mer? Jo jag köpte lite choklad lakrits och en cola lite gott vill jag ha. Så mer? Jo idag kan jag vinna igen kör igång till nio så ringer de så vinner jag över millen annars så ser jag imonn om jag vann lite. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör till torsdag igen då skall jag till sjukgymnasten till 13:15 innan jag går så hoppas jag att jag kan lägga denna smärtan bakom mig igen om ett par månader eller kanske snabbare ändå vi får se.

ROMAN: Ja inget idag men tills imonn om jag sover vill säga jag hoppas på det.

TECKNING: Ja jag kör till söndag igen och då skall jag måla lite mer och kanske ändra på färgen. Det stör mig att jag inte kan få till vit färg av någon anledning konstigt men jag får se till söndag om jag kanske kan ändå.

MUSIK: Ja vinner jag idag så kör jag igen snart hoppas jag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.