Lördag 29/9-2018 19:32

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen sov 38 rem inatt och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång att pilla med mobilen tror att jag har fått allt igång igen och allt är klart hoppas jag. Så mer? Jo jag glömde min tvätt igår kom på detta till 22:00 när jag skulle borsta tänderna och hade inga handdukar. Så jag sprang ner och fick upp tvätten och så la jag mig sedan. Så men den som tvättade efter mig kom inte upp och sa till vilket är konstigt jag gjorde det för ett tag sedan när en kille hade glömt tiden. Så mer? Jo jag har idag pillat med mobilen och jag tror att allt är klart nu jag har gjort skärm dumpar så jag vet vad som finns var i mobilen så jag tror att allt är klart nu. Så spelade jag lite spel idag Nintendo. Så mer? Jo jag såg bron idag på datorn ett avsnitt har nu två avsnitt kvar att se sedan har jag sett alla. Så mer? Nä jag kommer inte på mer nu så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp har inte kört nått idag och jag skall göra övningarna fem gånger i veckan så jag kör alla vardagar så tar jag ledigt på lördag söndag.

ROMAN: Nä inget idag heller men jag kör igen när jag sover igen snart hoppas jag.

TECKNING: Ja imonn så kör jag igen på denna punkt skall då färglägga skalbaggen har gjort men jag måste göra bättre och kanske lite annorlunda så jag kör imonn så får vi se hur det blir.

MUSIK: Ja om jag vann igår så kör jag igen till nästa vecka igen kan ha vunnit men inte stort men kanske lite ni ser idag på Twitter om det gav nått.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.