Torsdag 20/6-2019 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade inatt igen men jag kollade inte klockan inatt men kollade till fem tiden och då hade jag vaknat innan detta. Så den tabletten gjorde ingen skillnad men skall idag ta bort en annan och se om detta gör skillnad eller inte. Så kom upp idag till 10:45 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått. Jag glodde lite på Youtube idag men annars inte mer. Jo jag kollade på hemsidan men inget hade hänt idag fram till nu. Svaret från dem kommer nog imonn hoppas jag. Och problemet på hemsidan är inte borta ännu tar nog ett par dagar till. Så mer? Jo till tre stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade stretchen igen idag men sover jag inte så är det inte lätt. Så gick igång med middagen och så såg jag en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag vann lite igår på euromillons.

TRÄNING: Ja körde inte allt idag heller men jag är illa seg när jag sover så kasst jag kan inte komma på varför jag vaknar till fyra fem tiden hela tiden. Men jag skall ta bort en tablett inatt så ser vi om det gör skillnad eller inte.

ROMAN: Nä inget här heller.

HEMSIDAN: Ja jag hoppas på svar imonn så skall jag få reda på varför kontakt sidan inte fungerar som den skall.

Så jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.