Fredag 21/6-2019 20:48

DAG: Jaha nu är jag sen men jag fick problem men lite grejor när jag uppdaterade till 1903 så jag tog det innan jag gick upp och gick igång med bloggen. Så till dagen eller natten. Sov illa igen kom ur sängen till åtta tiden och gjorde då det jag skulle för att få formuläret att fungera igen. Så sedan fick jag i mig frukosten och så stack jag ner med tvätten till tolv. Så upp igen och pillade lite och sedan till ett tiden var jag nere och hängde upp tvätten idag. Så sedan till lite efter ett tiden så stack jag till ICA för att  handla lite sedan hem igen. Köpte lite sill och sånt. Så sedan fick jag upp tvätten till fyra tiden. Och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag sill och potäter och såg en serie nä först en film sedan en serie. Och då hade jag gått igång med att installera nya Windows 1903. Så efter middagen så fick jag ett felmeddelande och så fick jag kontakt med supporten och när jag gjorde om så blev det fel igen men så blev det rätt på båda programmen. Så de hade nog uppdaterat innan. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja sover jag inatt så kör jag stretchen imonn.

ROMAN: Nä inget idag.

HEMSIDAN: Ja jag rättade till felet med kontakt sidan idag morse sedan la jag in två frågor till men får svar efter helgen tror jag inte idag i alla fall. Jag skall lägga till lite mer på sidan men inte idag gör det en annan dag.

Så jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.