Onsdag 30/12-2020 19:36

DAG: Jaha ha till natt igen då ja och jag tror att jag förstår vad det är med grannen inatt var de vakna igen låg länge innan jag somnade inatt. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till två tiden var jag ute och handlade lite sedan hem igen. Jo det var strul med hemsidan så jag fick betala två gånger denna månaden så nu har jag illa lite pengar kvar får leva illa snålt nu fram över. Så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film men såg inte klart idag ser annan dag. Och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag. Ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.