Torsdag 31/12-2020 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt var det okey men var ändå trött idag när jag vaknade idag till nio tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 16:30 tiden gick jag igång med middagen såg en film idag på Disney som var okey inte mer första nya star wars idag. Så mer? Jo morsan ringde med idag och önskade gott nytt år. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag nä två koppar idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger till er alla ett

Gott Nytt År!!!!

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.