Torsdag 9/6-2011 21:47

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan rätt bra men vaknade en gång under natten. Och till elva tiden så kom jag igång men var rätt seg idag när jag vaknade, kan vara att jag vaknade på natten. Så till tolv tiden så kom jag ur sägen och slog då igång musikdatorn och då var det fel på den igen. Så jag fick i mig frukosten och satte igång att pilla med detta. Jag om installerade McAfee men nått gick fel jag tog inte bort ett program som jag borde tagit bort. Så jag fick ringa till dem och få en ny länk på borttagningsprogrammet igen för jag hade ett gammalt. Så jag av installerade alla program denna gång och laddade in det igen, då gick det bra och klockan var då lite över tre. Så inget på musik idag. Så efter detta så fick jag ställa in backup programmet igen och låt sedan datorn stå på så att allt skulle laddas in i det igen. Så till fyra så drog jag till träningen, lite trött idag men tränade och så hem stretchade och så middag på det. Kollade som vanligt på gaget show idag när jag åt. Så mer? Jo kan säga att det är andra gången jag gör fel med McAfee gjorde samma sak innan förra gången jag av installerade. Men jag gör inte om samma fel igen nu skall jag komma ihåg detta. Så mer? Nä inte mer här det är tvätt imonn så jag hoppas att jag somnar ikväll.

TRÄNING: Ja kände mig rätt trött idag men träningen gick ändå bra idag. Men jag fick ont i armbågen idag fan det skulle ju bli bättre ju. Och jag var snabb idag men jag gick på bandet och så stannade det bara så jag la ner men jag hade bara 4 minuter kvar så det var lugnt.

ROMAN: Ja till lördag så skall jag gå loss igen men jag skall sätta mig tidigare nu så jag inte för som innan och väntar för länge.

MUSIK: Ja det bidde inget idag alls, men nu fick jag det att fungera på musikdatorn så det är lugnt. Jag fick dock ett nytt projekt igång idag på cubase det heter just nu. Set me free. Jag har det som arbetsnamn iallafall.

Ja jag vann inte på lotto som vanligt men till lördag så smäller det det känner jag på mig. Eller hur? Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.