Lördag 24/2-2024 19:47

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt igen kom igång idag till 10:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med romanen till ett tiden låg på sängen idag och slöade ett tag innan jag kom igång igen och körde idag till 14:30 tiden då jag gick igång med träningsmaten och så när denna var klar så gick jag igång med middagen till 15:00 tiden hade idag kotletter med pommes och såg en film idag nya transformers som var okey att se inte mer. Och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja sedan var denna dag slut tror jag visst ja.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja idag hade jag svårt att komma igång men så till ett tiden gick jag igång med det och jag fick till rätt okey idag med så får vi se vad jag gör imonn på denna punkt. Skall kippa mig imonn och så skall jag göra räkningarna med.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.